Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o szybką pomoc. PILNE

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Oddałem koledze swoje konto silver II. Miałem grac od nowa ale inny znajomy mojego kolegi sprzedawał golda.

-73 postacie

-10 skinów (Brolaf)

-Gold

-2 strony run

I to za 50 zł no to kupiłem mimo, że cana wydawała mi się stanowczo za niska. I mam pytanie, bo kiedyś niby dostałem konto, pograłem trochę i właściel napisał do supportu i odzyskał konto. Czy teraz jeśli na tym goldzie mam zmieniony e mail, zmienione hasło (zapłaciłem już te 50 zł) to czy właściciel może to odzyskać?

Opublikowano

Bez e-maila nic nie zrobi ,równie dobrze to ktoś mógł się ,, pod ciebie '' podszyć.

Na wszystko zaprzeczaj i nie kontaktuj się z nim i może ci co najwyżej buty czyścić ,gdy posiadasz e-mail.

47990292595971448862.png

Opublikowano

tak może odzyskac : poda dane o pierwszych postaciach kupionych na koncie,skad rejestrowal konto, co kupowal za rp , da rachunki rp , poda z jakiej miejscowosci gral, kto gral na koncie , czy on rejestrowal itd itd, ostatnio sie z tmy bawilem :) tak wiec kupowanie kont w lolu to GŁUPOTA! a ja pisałem do supportu bo zapomniałem passow na konto ssprzed 3lat podałem im duużo danych , z 20 pytań mi zadali i je odzyskałem .  e-mail i hasło to nic w porownaniu do reszty informacji

baner.png

Opublikowano

Jak to jest kolega mojego kolegi to moge sie z nim spotkac osobiscie. Ale jest jakis sposob, zeby konto bylo w 100% moje?

Dodam, ze pierwszy potwierdzony email to właśnie moj

Opublikowano

Tak, nawet jak mu zapłacilem e mail zmieniony i wgl?

Jedyne CO JEST WYMAGANE TO ORYGINALNY EMAIL I DOSTĘP DO NIEGO.

To jest najważniejsze. 

Bez e-maila nic nie zrobi ,równie dobrze to ktoś mógł się ,, pod ciebie '' podszyć.

Na wszystko zaprzeczaj i nie kontaktuj się z nim i może ci co najwyżej buty czyścić ,gdy posiadasz e-mail.

Oryginalny,

Trzeba też znać pierwsze zakupy, pierwszych znajomych, zakupy RP (oczywiście wszystko w przybliżeniu), date i miejsce założenia konta.

Może tak:

https://support.leagueoflegends.com/entries/459724-Odzyskiwanie-konta

dudeson.png

Opublikowano

A jesli ja mam pierwszy potwierdzony email (dostalem tego boosta)? Orginalny tzn potwierdzony czy pierwszy?

Opublikowano

A jesli ja mam pierwszy potwierdzony email (dostalem tego boosta)? Orginalny tzn potwierdzony czy pierwszy?

Email ktory wpisywales podczas rejestracji konta ;p

Opublikowano

Wziasc jedynie od niego tego emaila.

Jeszcze slyszalem(plotki) ze mozna do Rito napisac w sprawie konta ze zmienia sie wlasciciel ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Wlasnie nie wiem, a moze tak po prostu napisac cos, ze zmienia sie wlasciciel konta (czasu poswieconego na gre) i on podpisze i ja. Da to cos?

Opublikowano

Bawiłem się z supportem, bo odzyskiwałem konto kuzyna i zadałem pare pytań do supp.

Nie pisz o zmiane właściciela, bo można perma wyrwać.

Ziomek może w każdej chwili odzyskać konto, osobiście ja nie posiadałem emaila i nawet zły login podałem do suppu ( Zasrne acc kuzyna ) no to dałem SS gier, szukania q no i napisałem mój email i zostało wszystko zmienione, a ten idiota który ukradł mojemu kuzynowi acc nafarmił mu 20 postaci za 6300 :D

Ale nie wiem czemu ty się schizujesz jak to kolega z r-l'a , rozumiem z internetu.. 

Opublikowano

Po pierwsze : powiedz czy on chce te konto odzyskać.

Po drugie    : powiedz supportowi ,że to Twój wredny kolega ,który włamał się na konto wykorzystując Twoje dane z serverów  '' minecrafta '' gdzie widział Twoje hasło ,a że ty masz uniwersalne ( wszędzie takie samo ) to ci zakradł się na konto oraz spisał wszystkie dane ,by następnie napisać do supportu w celu odzyskania nie własnego konta.

Tobie radzę również pospisywać na wszelki wypadek.

Mam nadzieję ,że pomogłem  xD

47990292595971448862.png

Opublikowano

tak może odzyskac : poda dane o pierwszych postaciach kupionych na koncie,skad rejestrowal konto, co kupowal za rp , da rachunki rp , poda z jakiej miejscowosci gral, kto gral na koncie , czy on rejestrowal itd itd

Opublikowano

On nie chce odzyskać tylko ja chce mieć pewność, że nie odzyska dlatego, że uczciwie kupiłem to konto

Opublikowano

On nie chce odzyskać tylko ja chce mieć pewność, że nie odzyska dlatego, że uczciwie kupiłem to konto

Kupowanie kont jest nie legalne tzn. zakaz handlu kontami.

dudeson.png

Opublikowano

Wlasnie nie wiem, a moze tak po prostu napisac cos, ze zmienia sie wlasciciel konta (czasu poswieconego na gre) i on podpisze i ja. Da to cos?

Jak jesteś w nim kontakcie to napisz do supportu w celu zmienienia właściciela i ,żeby on to potwierdził np. ,że jesteś jego ciotecznym bratem xD 

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...