Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World moj ban i...

TheRafileons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...i wkoncu! :) Zostalem mimowolnie uwolniony od tego kiepskiego zlodzieja czasu, napisze tak, kiedy zaczynalem swoja gre ok. 3-4 lat temu, mialem nadzieje ze ta gra pozwoli mi sie bawic z innym graczami/znajomymi w wyscigi online, ale strasznie sie zawiodlem, na samym poczatku odstraszyly mnie dziwne kolizje podczas wyscigow, potem narastala liczba hackerow... I wtedy postanowilem ze znajde sobie inny powod do gry w World-a a bylo to zbieranie samochodow! Tak, szlo swietnie i dawalo mi to radosc, wiec ja takze zaczelem uzywac hackow (tylko w sposob ktory nie utrudnial innym gry, stralem sie w kazdym badz razie :P) a zeby ulatwic sobie sposob nabywania samochodow, i do pewnego momentu bylo to fajne poniewaz rotacje byly dosc czesto (oczywiscie mowa o samochodach za IGC), ale ostatnimi czasami, gracze dostaja tylko obietnice... Bede szczery na sile meczylem sie i sprawdzalem MPC forum z nadzieja ze znajde temat "Rotacja samochodow za IGC "data" " oczywiscie na marne. Chyba nie zaluje wkoncu gry bo dalo mi to troche radosc, zdobylem nawet Veyrona, ale suma sumarow ciesze sie ze dostalem bana! :) Gra usunieta z twardziela i ide cieszyc sie ladna pogada.

94go1x.jpg
Opublikowano

Skoro zebrałeś bana to hacki które używałeś utrudniały grę innym :v

Opublikowano

Jeżeli nie byłeś związany z nickiem to mogłeś w sumie sprzedać, zawsze coś.

Na konta do nfsa nie ma popytu, dostał by za nie marne parę złotych, do 30 max jak miał pro auta za SB

Opublikowano

Na konta do nfsa nie ma popytu, dostał by za nie marne parę złotych, do 30 max jak miał pro auta za SB

Za samego veyrona na koncie z zablokowanymi statami dostałby ok. 30 zł ;)

@topic

Można stwierdzić, że gdybyś nie dostał bana to grałbyś dalej, ale, skoro używałeś cheatów i go otrzymałeś to nie dziwne, że rozgrywka straciła sens ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Skoro zebrałeś bana to hacki które używałeś utrudniały grę innym :v

Bardzo mozliwe, ostatnio jakichkolwiek cheatow uzywalem hmm... ok miesiaca temu, dlatego tez napisalem " (tylko w sposob ktory nie utrudnial innym gry, stralem sie w kazdym badz razie  :P).

Mozliwe tez ze te starania byly marne poniewaz uzywalem wtedy auto-finish, ja oczywiscie nie mam do nikogo zadnych pretensji za bana, przyznam ze w swojej karierze gracza, zaliczylem pare banicji i ta jak najbardziej jest zrozumiala :)

Jeżeli nie byłeś związany z nickiem to mogłeś w sumie sprzedać, zawsze coś.

Sprzedaz konta w grze juz mi sie znudzila, probowalem przez pol roku sprzedac b. dobre konto na prywatnym serverze metina... Na tym chyba juz zakoncze przygody z tym rodzajem handlem :P

Za samego veyrona na koncie z zablokowanymi statami dostałby ok. 30 zł ;)

@topic

Można stwierdzić, że gdybyś nie dostał bana to grałbyś dalej, ale, skoro używałeś cheatów i go otrzymałeś to nie dziwne, że rozgrywka straciła sens ;)

TheVolume sens gry zawsze byl taki jak napisalem, kolekcja samochodow, wysigi w Worldzie nigdy mi sie nie podobaly, naprawde wole sie scigac z komputerem np. w Rival-sie, ban poprostu mnie od tej gry uwolnil :D Ale zgodze sie gdybym bana nie dostal kolekcjonowal bym dalej samochodziki.

żeby dostac veyrona. to musiales przelac kase

Od czasu gry w metin 2 PL (czasy gimnazjum, mozna nawet powiedziec przelom gimnazjum/szkoly sredniej, czyli jakies 4-5 lat temu) przestalem wydawac zlotowki na gry :)

Przy obecnych hackach zdobycie Veyrona to kwestia hmm... 2 tygodni wytezonego oszukiwania EA? D:

94go1x.jpg
Opublikowano

Jakbyś nie przesadzał z cheatami to bana by nie było. Bana w grze ciężko dostać, ale na staty łatwo dostać. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...