Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lucian?

Nystory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zacząłem grać w LoLa, chcę kupić Luciana. Mam parę pytań:

1. Jak długo mniej więcej będę zbierać 3000IP grając na ARAMach?

2. Co sądzicie o Lucianie? Jest dobry? Jaki build? Jakie masterki? Jakie runy? Jak nim w ogóle grać?

3. Czy ta postać jest ciężka do ogarnięcia? W LoLa grałem już kiedyś, więc jak grać wiem.

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

1. Kilkadziesiąt gier.

2.3. Pozwolę sobie użyć ciekawej infografiki :)

AdY3yzX.png

Opublikowano

1. Około jednego dnia
2. Lucian jest bardzo dobry :) Build podstawowy na ADC tylko zamiast dancera kupujesz trinity (moc trójcy), runy pod AD (ja mam zamiast 3 esencji AD to kradzież życia, ale to jak kto woli). Ogólnie nie można powiedziec "jak czyms grac", musisz zobaczysz jak inni grają, polecam YT i streamy, albo ogladajac rankedy z menu głównego (tam zawsze d1 albo podobna dywizja gra)
3. Postać jest w miarę łatwa do ogarniecia, 2-3 gry i juz wiesz co i jak :)

Opublikowano

@up

Tak, to prawda, niektórzy teraz składają zamiast LS to Attack speed, lub zwykle AD. Ja po prostu jestem przyzwyczajony do nich grać i całkiem wygodnie jest w early game, bo dluzej mozesz siedziec na linii, a te 5 dmg, czy ile to tam będziez z tych esencji AD to wiele nie zmieni myślę. :)

Opublikowano

A jakie runy na Luciana polecacie? :D

marki ad, seale hp per level albo hp ( mozna tez z armorami ). glyphy magic resist albo magic resist per level. quinty 2x attack speed i 1 ad teraz sie gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...