Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wrzutkami

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym się z Wami podzielić moim problem w grze FIFA 14. Mianowicie chodzi o wrzutki. Nawet jeśli lekko tylko nacisnę przycisk wrzutek, to lecą one albo na aut albo są znacznie za plecy napastnika. Na początku gry nie miałem takiego problemu, a teraz cieszę się, jeśli moje piłka wpadnie wogóle w pole karne nie mówiąc już o bramce... Niezbyt często gram na główki, ale to zaczyna być denerwujące, bo ogranicza możliwość przeprowadzenia sprawnej akcji. Wydaje mi się, że wszystkie ustawienia są dobre.

Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić ? Benteke i Mandzukić też nie pomagają :D

Pozdrawiam !

Opublikowano

Albo w ustawieniach pada sprawdź czy wszystko jest dobrze a jeśli nie to może coś z padem.

Opublikowano

No a właśnie kiedy się staram lekko wrzucać, to wtedy leci za plecy, a nie na głowę i przechwytuje ją przeciwnik... Podejrzewam, że to coś z ustawieniami, pobawię się tym trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...