Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do pomocy przy ~Asylion - Project~

@Nazwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, który z was do mnie pisał w sprawie grafiki, ale dziś dostałem informacje, że rezygnujecie ze współpracy, bo wolicie tańsze gówno. 
Skoro zrezygnowaliście ze współpracy to co tu robi zarys mojej pracy?! 

Czekam na zapłatę za to logo, albo kasuj temat. 

Gardzę kradzieżą, czekam 10min.

fpL.png
dpL.png

Opublikowano

Pisałeś z osobą od Forum nie ze mną. Logo widnieje na naszym forum to wykorzystałem.

Nic mnie to nie obchodzi, chyba wiesz kogo masz w teamie i co robicie. Szukaliście grafika to napisaliście do mnie. 

Chyba informacje padły do was, że ktoś dla was pracuje. 

Logo ma zniknąć albo czekam na wpłatę. 

Opublikowano

Nic mnie to nie obchodzi, chyba wiesz kogo masz w teamie i co robicie. Szukaliście grafika to napisaliście do mnie. 

Gówno mnie to obchodzi co masz do powiedzenia, gadaj z szotem. Już dawną wykasowałem to amatorskie logo.

Opublikowano

Widać ze administracja na poziomie 15 latka . Jeśli się coś zamawia to już się to kupuje  

+ prawdopodobnie znali cenę wcześniej 

nie polecam .

56928084622805469272.png

Opublikowano

Widać ze administracja na poziomie 15 latka . Jeśli się coś zamawia to już się to kupuje  

+ prawdopodobnie znali cenę wcześniej 

nie polecam .

Tyle, że ja nic o tym nie wiedziałem. O żadnym logo kupionym? Pierwsze słyszę.

Opublikowano

Gówno mnie to obchodzi co masz do powiedzenia, gadaj z szotem. Już dawną wykasowałem to amatorskie logo.

Takie amatorskie, że wrąbałeś na stronę, szot był w siódmym niebie. :) 

Ile Ty masz lat 15?  

Chętnie pogram u was(If you know I mean). ;) 

@temat. 

Nie polecam, administracja na poziomie intelektualnym mojej pięty( wybacz pięto :< ). 

Opublikowano

Kojarzy mi się coś ta nazwa... Administracja ma być porządna na rynku metin2, tylko porządne serwery ją posiadają.Widać jak fajnie cytujesz się do Userów, administrator przyszłego serwera powinien zachować troszkę rozumu. Powodzenia , przyda wam się. Nie chcę aby taki serwer wystartował ` Kazdar.

Piss yoł.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Kojarzy mi się coś ta nazwa... Administracja ma być porządna na rynku metin2, tylko porządne serwery ją posiadają.Widać jak fajnie cytujesz się do Userów, administrator przyszłego serwera powinien zachować troszkę rozumu. Powodzenia , przyda wam się. Nie chcę aby taki serwer wystartował ` Kazdar.

Piss yoł.

Nazwa Ci się kojarzy dlatego, że ktoś już robił serwer o takiej nazwie. Jedną z osób, która kiedyś takowy serwer robiła to Yoshe92 z sieci GameLine, która okazała się nie wypałem.

@Antywarn

Przeczytawszy wszystkie wypowiedzi w Tym temacie, doszedłem do wniosku, że autora owego tematu polecić nie można, także nie polecam.

Opublikowano

Nazwa Ci się kojarzy dlatego, że ktoś już robił serwer o takiej nazwie. Jedną z osób, która kiedyś takowy serwer robiła to Yoshe92 z sieci GameLine, która okazała się nie wypałem.

@Antywarn

Przeczytawszy wszystkie wypowiedzi w Tym temacie, doszedłem do wniosku, że autora owego tematu polecić nie można, także nie polecam.

Kolego sugeruje że jednak nie jesteś w temacie iż nasz web od forum załatwiał to osobno z ową osobą wyżej sam nie do końca wiem jak to tam było ale w skrócie osoba owa nie potrafiła dobrać kolorów takich jakie my chcieliśmy i sobie życzyliśmy więc co z tym się wiąże ? rzecz chyba jasna trzeba znaleźć odpowiednią osobę która ogarnia tą grafikę i podoła wymagania naszym  ;)

co do ciebie zgłoś się na pw na pewno wyjaśnimy sobie to w jakiś sposób dojdziemy do kompromisu  :)  pozdrawiam !

Opublikowano

Wybacz Yoshe, mój błąd, z tego co widzę miałem nieaktualne informacje. Skoro jednak Ty jesteś w teamie, to zmieniam zdanie i jestem skłonny polecić. :P

Opublikowano

Jak wiadomo są ludzie i taborety które lecą jak pieski poprosiłem owego gościa z góry by się odezwał :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...