Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zmiana Animacji Skilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się również podoba ;)

Zmieniłem z Code na Media ;)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

ja wczoraj na YT2www widziałem sure który sobie dawał buffa szamanem smokiem i healerem miał czary wp i bm

napisałem jak on to zrobił i mi nie odpowiedział ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

raczej Polak tego nie obczai bo jest po niemiecku i za szybko (wszystko pokazane aby bylo szybciej - mogl dac szybkosc klatek x 1500 jeszcze) wiec takie tuty to sobie darujcie lub nazywajcie to prezentacja, bo nie sadze aby Polak poza tym ze tak mozna zrobic zrozumial jak ma to zrobic. A to to chodzi w Tutorialach przeciez.

Opublikowano

OMG, można bardzo łatwo się domyśleć co i jak.

Za jakiś czas napiszę tutka.

Opublikowano

raczej Polak tego nie obczai bo jest po niemiecku i za szybko (wszystko pokazane aby bylo szybciej - mogl dac szybkosc klatek x 1500 jeszcze) wiec takie tuty to sobie darujcie lub nazywajcie to prezentacja, bo nie sadze aby Polak poza tym ze tak mozna zrobic zrozumial jak ma to zrobic. A to to chodzi w Tutorialach przeciez.

ID10T. Ja wszystko zrozumiałem - wystarczy OGLĄDAĆ.

Temat bazowy: http://www.mpcforum.pl/topic/98286-tut-jak-zmieniac-wyglad-zbroi-i-skilli/

Trzeba rozpakować PC File Archiverem, potem wczytać dowolny model np. wojownika granny wieverem, potem wczytywać jako animację skille aż znajdziemy aurę. Kopiujemy plik. To samo robimy np. z surą i czarownym ostrzem i potem zamieniamy pliki (zmieniając nazwę - animacji od czarowanego nadajemy nazwę aury i przenosimy do folderu ze skillami woja i odwrotnie). A potem wszystko pakujemy z powrotem.

Opublikowano

Seba skill hack by exar tylko jak on zalatwil sobie skile to niewiem bo tam punktow nie mozna dodawac.

Opublikowano

zal to pewnie wszyscy teraz beda kopiowac tuty z EPVP na zywaca i wklejac tutaj ... no super ... to juz niewiedzialem ze nawet przetlumaczyc nie trzeba z niemieckiego na Polski bo jak tak jest to ten dzial jest zupelnie zbedny bo przeciez wszystko i tak jest na EPVP.

Opublikowano
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=granny+viewer+download&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=42f4beb50351281f

wakow9.png
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...