Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2mod - wait hack

gegus16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mialem małą przerwe w metku. na TBD zacząłem .. dawniej w metin2modzie przed logowaniem mozna bylo właczyć odpychanie z konia, wait hacka i jeszcze cos trzeciego.. teraz jak odpalam włącza sie okienko i tam mam start bot.. mam na dole na pasku funkcje (pelerynki, sh, atack, autopot itp. ale nie ma nigdzie wait hacka..

Co zrobobić, zeby był?
Nie moge nidzie znaleźć...

Na metin2mod.tk pisze jezeli sie chce wait hacka trzeba sciagnac osobne pc i pc2 i wkleić.. ale mi podmieia - niestety gdzieniegdzie pisze ze błąd, ale wait hack nie dziala.. i jednoczesnie wogole sie gra nie odpala.. juz 3 razy reinstalowałem..

Pomoże ktos?

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Legenda
Opublikowano

Instalujesz pierw moda do najnowszej wersji metin2.pl, ściągasz wh (na dole będzie podane), podmieniasz foldery PC, PC2. Odpalasz metin2louncher_mod jako administrator, logujesz się do gry i w oknie czatu wpisujesz /antifly i uruchamiasz grę od nowa.

WH+MOD:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

takie butyyy :D

Działaaaa:D jupi:P

Leci lapka w gore;)

Do zamkniecia

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...