Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marzenie każdego gracza w WoT :D

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie to oglądałem. Ogólnie zlamił to strasznie, ja bym jeszcze 2 medale zdobył - okupanta i za zniszczenie ostatnim pociskiem. Do tego strzelałbym tak, żeby zniszczyć jak najwięcej modułów, bo za to dodatkowy exp (najlepiej podpalić + zdjąć gąski np. taranowaniem).

Opublikowano

Dał się ponieść emocjom najwyraźniej ;)

Nawet w takich sytuacjach trzeba myśleć racjonalnie :)

Co do 2 filmu, to mógł podjechać do murka i zahaczyć tą wieżą.

Opublikowano

Właśnie to oglądałem. Ogólnie zlamił to strasznie, ja bym jeszcze 2 medale zdobył - okupanta i za zniszczenie ostatnim pociskiem. Do tego strzelałbym tak, żeby zniszczyć jak najwięcej modułów, bo za to dodatkowy exp (najlepiej podpalić + zdjąć gąski np. taranowaniem).

To może jeszcze czołgista-snajper? :P

Nie ma co, medal za 14-15 fragów sam w sobie jest rarytasem :P

76561198001815076.png
Opublikowano

moze myslal ze mu uciekna hahahah ;d

Opublikowano

moze myslal ze mu uciekna hahahah ;d

Mało prawdopodobne.

Chłop miał szczęście, ale @Juri. ma racje mógł zdobyć wiele innych medali, ale ważne, że ma na swoim koncie 15 fragów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...