Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z silvera?

dawiiid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jak mam wyjsc z silvera jak w kazdej grze wszyscy m mojej druzynie sa idiotami którzy robią 0/5 w 10 minucie? 

Opublikowano

Powiedzcie mi jak mam wyjsc z silvera jak w kazdej grze wszyscy m mojej druzynie sa idiotami którzy robią 0/5 w 10 minucie? 

To masz strasznego pecha a drużyna przeciwna farta hehe.

Prawda jest taka, że raz ty masz feedera raz drużyna przeciwna, wiem co piszę. Najlepiej właśnie grać jungle i mida jak kolega wyżej napisał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pamiętaj o tym że niektórych meczy nie da sie wygrać (jak masz dużego pecha i dobierze same rośliny). Najlepiej rób swoje,stawiaj wardy,pomagaj innym.

Feel the beat!

Opublikowano

4 razy z rzedu dzis mialem team 4 afk, prosilem ich, blagalem zeby zostali, ze mamy szanse wygrac. NIE-I GO AFK  :D

Lecz nawet gdy mam taki team 0/5 itd, da sie ich wycarrowac. Jesli twoim nastawieniem jest dajmy na to; 

Masz staty 3/0, twoj sojusznik ma 0/3, ty zaczynasz pisac: Omg report top feeder (etc.) On idzie afk lub najzwyczajniej zaczyna trollowac, a nawet jesli jest silnym graczem, to bedzie grac gorzej-przez ciebie. Oslabiasz szanse na wygrana, musisz wiedziec kiedy obrocic sytuacje w zart, nigdy nie flamic i smiac sie z bledow Przeciwnikow ( Tylko przeciwnikow ... )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeszcze raz zobacze taki kurwa temat na tym forum to was wszystkich rozpierdole wy zjeby genetyczne. Jesteście jebanymi ścierwami i nie wyjdziecie z tego jebanego brazu czy silvera i tyle kurwa. I wypierdalajcie z takimi pytaniami bo kurwa już mi nerwy puszczają wy kurwy żydowskie 

Opublikowano

Jeszcze raz zobacze taki kurwa temat na tym forum to was wszystkich rozpierdole wy zjeby genetyczne. Jesteście jebanymi ścierwami i nie wyjdziecie z tego jebanego brazu czy silvera i tyle kurwa. I wypierdalajcie z takimi pytaniami bo kurwa już mi nerwy puszczają wy kurwy żydowskie 

mama nie dała pieniążków na rp ?

Feel the beat!

Opublikowano

Dopóki silvery nie nauczą się "pick order", to zawsze będą trole. Tak to już jest skonstruowane.

@UP: 2xUP ma racje ^^

Opublikowano

Masz pozwolenie na odzywanie się do mnie? Zwykły plebs nie ma takiego prawa.

Rozumiem że jakiś kolega Nitro z JP Armii. Chodz powrzucaj mi teraz na matke

Feel the beat!

Opublikowano

Jesli chcesz wyjsc i jestes taki dobry to sam sie naffeduj i wygraj gre, bo wszedzie sa feederzy

Opublikowano

Jest tylko jedna rada: naucz się grać.

Jestem pewien, że ty myślisz że umiesz grać, inni myślą też że umieją grać, wyzywają itd.

Takie błędne koło, każdy umie grać, kto mnie zdenewuje lub nafeeduje jest kompletnym noobem.

Każdy tak mówi, bo przecież nikt nie napiszę "my bad" bo tylko się poniżysz.

Takie zjawisko występuje wszędzie, najliczniej na pewno w silverze i bronze, ale w wyższych też to jest bardzo częste.

Prawda jest taka że TYLKO NOOBY piszą takie durne pytania i inne wszelkiego typu: "najlepsza postać do carrowania", "czym wyjść z brązu" etc.

Albo umiesz grać i wyjdziesz albo nie umiesz i nie wyjdziesz. tyle i skończ kurwa pisać te debilne pytania

Fajny nick i awatar

Opis też nie najgorszy xD

dudeson.png

Opublikowano

@UP 

O chu* ci chodzi ziomuś ? haha xD

Może okresu dostał?

Raz wygrasz, raz przegrasz. Nie masz żadnego wpływu na to co Ci wrzuci do teamu. Ja już 2 serie pod rząd przegrałem. Gdzie była pewna wygrana. Co my Ci tu mamy napisać? Farm i nie nafeeduj, a wyjdziesz (kiedyś na pewno).

Opublikowano

Ogarnijcie te pytania bo są już zjebane serio...

unban/ LoL jest grą drużynową i samemu nigdy nie wygrasz, i musisz się z tym pogodzić. Graj na jungli i midze. Roam na bota/topa i pussch pierwszą wieże :) 

SAm wszedłem do silvera 5 i większe warzywa niż w brązie 1 :) Wchodze do silva i 7lose pod rząd  (y) Zajebista dywizja. Same kurczaki.

Opublikowano

Graj i tyle, nie przejmuj sie lose, jakie znaczenie bedzie mial ten lose za np tydzien ? Żadne, chyba ze zyjesz tylko lolem.

Co do tego spamera, to ma racje, po uja zadajecie takie pytania ? pisanie na forum wam nic nie pomoże, grasz swoje i tyle, zasmieca to forum a takich tematów jest pełno, jakbyście nie mogli uzyć opcji szukaj >.<

Opublikowano

Nie rozumiem przed placementami w s4 dobiłem bronze I po placementach bronze III i teraz sobie silver III siedzie i wychodze spokojnie na luzie, idzie jak po maśle, owszem zdarzają sie ci feederzy, a trolle nie az tak, nie wiem z czym Ty masz problemy ^^

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Gram caly czas na midzie i jungli. Przed chwilą nie miałem junglera w grze. Pozdro 600 na rejonie. xD

Ale pisałem juz ze samemu nic zrobie jak w enemy wszyscy graja w miare a u mnie same trole. 
Dobra temat do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...