Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam podpowiedzi na god mode itp.

Morder22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare podpowiedzi od gościa z innego forum hackerskiego , potrzebuje pomocy , on coś gada żeby wpatchować kod w pamięć dll'a( czego nie potrafie). Przeczytajcie sami.

"There are numerous ways to obtain that .

Wont go in detail here for now mby later :x
It can be obtained by manipulating 1 of those dlls:
- PhysX3_x86.dll
- PhysX3Common_x86.dll
along with other stuff like noclip/...."

"there are no PhysX files or edited dlls!

theres only code that patches the dll in memory...

"...just code ur "hack" and patch it in memory ?

"Hi Didjus,

i totally lost interest in this game and i wont install it just to check/verify stuff.
Also im not even sure if godmode is still working, since Warframe updates so frequently.
However heres an hint : check how the players position is handled inside those physx dlls.
greetz TG13

Opublikowano

Powiedz mi po co Ci jakiś god mode? przecież ta gra nie jest trudna wystarczy trochę posiedzieć żeby ogarniać...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Powiedz mi, po co się w ogóle wypowiadasz ? Może jeszcze skrótu tego forum nie znasz i dlaczego się nazywa MPC :/. Jak dla mnie Twój post to zwykły spam.

M- MULTI

P- PLAYER

C- CHEATS

To tyle do Ciebie ,chyba ze znasz się na programowaniu.

Opublikowano

Powiedz mi, po co się w ogóle wypowiadasz ? Może jeszcze skrótu tego forum nie znasz i dlaczego się nazywa MPC :/. Jak dla mnie Twój post to zwykły spam.

M- MULTI

P- PLAYER

C- CHEATS

To tyle do Ciebie ,chyba ze znasz się na programowaniu.

Jeśli jesteś przekonany, że MPC oznacza MULTI PLAYER CHEATS to przeczytaj ten temat tak po po pierwsze http://www.mpcforum.pl/topic/1196397-zmiana-wizerunku-mpcforumpl-konkurs-z-nagrodami/

a po drugie na co Ci jakieś zyebane god mode do tak prostej gry czyżbyś był aż tak niedorozwinięty?

Opublikowano

@Yellow

Spokojnie, na forum tematyka cheatów nie jest zakazana więc każdy ma prawo o to spytać, nawet jeśli jest to związane z tak nieskomplikowaną grą jak Warfarme, więc proszę nie obrażaj innych bez powodu.

Opublikowano

@Yellow

Spokojnie, na forum tematyka cheatów nie jest zakazana więc każdy ma prawo o to spytać, nawet jeśli jest to związane z tak nieskomplikowaną grą jak Warfarme, więc proszę nie obrażaj innych bez powodu.

Ja się normalnie zapytałem "po co?"

to on chamsko zaczął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...