Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomość od supportu

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 dni temu zapytałem support o całej sprawie z curse voicem i czy jest legalny . Aktualnie badają swoje stanowisko wobec niego i na chwilę obecną mogą polecieć za niego bany , więc radziłbym jak ja na razie go odinstalować i nie grać na nim .

Cytat :

Witaj, Przywoływaczu

Szczerze mówiąc to jesteśmy teraz w trakcie klaryfikacji naszego stanowiska co do programów takich jak Curse Voice, dlatego nie mogę jeszcze dać precyzyjnej odpowiedzi. Sprawa jest przez nas dokładnie badana. W obecnej chwili, przy braku wyraźnego stanowiska co do tego czy będziemy karać graczy używających takich programów, najbezpieczniejszą opcją byłoby nie używanie ich w ogóle i śledzenie informacji na naszej stronie:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości, w innym wypadku powodzenia w grze!

- - - 
"For my next trick, I'll make your problems dissapear!"

Czarlz 
Player Support Riot Games

Mogę dać też ss.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

I tak tego nie wykryją więc o co chodzi. Na EUNE jest 'legalny', a Polski support pewnie nawet tego nie wie, zresztą jak zawsze.

Opublikowano

Skoro jest niewykrywalny to jak kiedys poleciały bany za zoomhacki? - w końcu jakoś to wykryli :)

zoomhack wysyła pakiety. jak pakietów się odpowiednio nie zamaskuje to leci ban bo riot to widzi.

@top. jak nie pokazesz tego na streamie/zdjęciu jest to i tak niewykrywalne.

Opublikowano

Wątpię. Nawet jak stwierdzą, że nie jest legalny to muszą dać jakiś czas na uninstall. Nie sypną banami od tak. Wtedy musieli by zbanować masę pro playerów, takich jak Bjerg czy też Dyrus.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

I tak tego nie wykryją więc o co chodzi. Na EUNE jest 'legalny', a Polski support pewnie nawet tego nie wie, zresztą jak zawsze.

Na innych serwerach jakoś wykryli :O

Opublikowano

na tych serwerach jest legalny tylko admini o tym nie wiedza ok

zamknij drzwi z drugiej strony.

Na innych serwerach jakoś wykryli :O

na innych serverach nie pozwalaja na to i juz. poleciały bany dla tych co byly ss z CV.

Opublikowano

Nie polecą za to bany na 100% .Jeśli uznają CV za program który pomaga w wygrywaniu to dadzą jakiś czas na jego usunięcie. Jakby było inaczej to by musieli zbanowac prawie całą scenę esportową w Lolu.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...