Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu - Prezentacja Gry War Rock

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R

E

K

L

A

M

A

d7NkIdF.png

1 Miejsce otrzymuje: @Kasma

Wygrywa: 8-AwardImgMaster-1361138012.png oraz -5% z paska ostrzeżeń (nie talon)

Link do pracy konkursowej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1211551-konkursp-prezentacja-gry-warrock/ 

2 Miejsce otrzymuje: @weeedx

Wygrywa: 9-AwardImgMaster-1361138078.png/8-AwardImgMaster-1361138012.png oraz -5% z paska ostrzeżeń (nie talon)

http://www.mpcforum.pl/topic/1209131-konkursp-prezentacja-gry-war-rock/

3 Miejsce otrzymuje: @Mizune

Wygrywa: -10% z paska ostrzeżeń (nie talon)

http://www.mpcforum.pl/topic/1208513-konkursp-prezentacja-gry-war-rock/

Cała reszta osób, które niestety nie załapały się do czołówki otrzymały nagrodę pocieszenia w postaci -5% za udział w konkursie!

Najlepsza praca została podpięta w głównym dziale War Rock!

Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału w konkursie!

Grafikę wykonał: @humannus

Dziękujemy!

Team War Rock

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratulację dla wszystkich zwycięzców :)

Wszystkie konkursowe tematy zostały zamknięte, żeby nie podlegały edycji.

Osobom, które mają 0% przepada nagroda w postaci odjętych procentów.

Plakietki zostaną nadane wkrótce ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie żebym się spinał ale zaciekawiło mnie coś...

2 msc weedx? Serio? Gify to fajny pomysł i prezentacja ciekawa, ale były tam zdecydowanie o wiele lepsze prezentacje.

Wygranie ankiety nie gwarantuje 100% wygrania konkursu gdyż ostateczną decyzję podejmuje Team War Rock

Jak widać, po dobrej znajomości i exteamie można wiele osiągnąć w takich konkursach. 

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

2 msc weedx? Serio? Gify to fajny pomysł i prezentacja ciekawa, ale były tam zdecydowanie o wiele lepsze prezentacje.

Jak widać, po dobrej znajomości i exteamie można wiele osiągnąć w takich konkursach. 

Z byłego teamu został tylko Wilczek więc.. :)

Po drugie, dla Ciebie liczy się wygląd prezentacji czy informacje w niej zawarte? Jeśli wygląd to owszem, były lepsze ale jeśli informacje to popatrz na tą która w ankiecie była na drugim miejscu... Nawet ekwipunek postaci się nie zgadzał, już nie wspominając o tym, że informacje były sprzed kilku lat bo pojawiały się jeszcze osobne tryby UO i BG (praca z 3-ego miejsca), o tym że większość była skopiowana z innych prezentacji już nie wspomnę. Więc nie wiem dlaczego sądzisz że coś było ustawione... Gdybym był w czołówce "po znajomości" to pewnie bym wygrał.. Przemyśl czasami zanim coś napiszesz ;)

Opublikowano

Tamta "lepsza" prezentacja została zdyskwalifikowana.

Co do prezentacji @weeedx to były braki oraz było miejscami za dużo rzeczy (np. takich których świat nigdy nie widział(nawet na koreańcu)). Ale w jego prezentacji informacje były bardziej dokładne niż w tej "lepszej".

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z byłego teamu został tylko Wilczek więc.. :)

Po drugie, dla Ciebie liczy się wygląd prezentacji czy informacje w niej zawarte? Jeśli wygląd to owszem, były lepsze ale jeśli informacje to popatrz na tą która w ankiecie była na drugim miejscu... Nawet ekwipunek postaci się nie zgadzał, już nie wspominając o tym, że informacje były sprzed kilku lat bo pojawiały się jeszcze osobne tryby UO i BG (praca z 3-ego miejsca), o tym że większość była skopiowana z innych prezentacji już nie wspomnę. Więc nie wiem dlaczego sądzisz że coś było ustawione... Gdybym był w czołówce "po znajomości" to pewnie bym wygrał.. Przemyśl czasami zanim coś napiszesz ;)

Cóż... Co zrobisz, nic nie zrobisz. Wszyscy będą nam obu teraz wytykać, że zajęliśmy takie, a nie inne miejsca tylko dzięki swoim pozycjom i dokonaniom.

Czy co poniektórzy z was naprawdę myślą, że miało to jakikolwiek, choćby najmniejszy wpływ na końcowe wyniki konkursu? Jeżeli tak, to chciałbym was uświadomić, iż niestety, lecz jesteście w poważnym błędzie. Jak wspomniał weeedx, przejrzyjcie sobie dokładnie wszystkie prezentacje od góry do dołu i oceńcie je pod względem zawartych w nich informacji oraz ogólnego wyglądu (m.in. szaty graficznej czy też przejrzystości).

Powiem krótko. Odczepcie się od nas obu, bo stawiacie nas w naprawdę niekomfortowej sytuacji. Jestem przekonany, iż w przyszłości ktoś z was będzie miał do któregoś z nas jakąś ważną bądź mniej ważną sprawę. Wówczas my będziemy pamiętać, to jak się wobec nas zachowaliście i postąpimy w nieco inny sposób niż powinniśmy. -.-

Opublikowano

Dobrze, dobrze, już bez takich spin, skoro praca została zdyskwalifikowana to nie mam pytań.

Widzę, że już nie można wyrazić swojej opinii lub głośno pomyśleć na tym forum bo od razu wszyscy Cię zjedzą, no cóż... Jeśli kogokolwiek uraziłem, przepraszam, nie miałem tego na myśli.

Nie zwracałem się w moim poście do Ciebie Kasma wybacz, wspomniałem tylko o pracy weedx'a, więc nie wiem skąd ten atak :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Dobrze, dobrze, już bez takich spin, skoro praca została zdyskwalifikowana to nie mam pytań.

Widzę, że już nie można wyrazić swojej opinii lub głośno pomyśleć na tym forum bo od razu wszyscy Cię zjedzą, no cóż... Jeśli kogokolwiek uraziłem, przepraszam, nie miałem tego na myśli.

Nie zwracałem się w moim poście do Ciebie Kasma wybacz, wspomniałem tylko o pracy weedx'a, więc nie wiem skąd ten atak :)

Ja również tylko wyrażam swoją opinię na temat tego, jak jesteśmy przez niektóre osoby traktowani, w związku z zajętymi przez nas pozycjami w konkursie. Irytuje mnie bardzo fakt, iż nie mogą się one pogodzić z tym, do czego doszło i próbują przypisywać nam jakieś wyimaginowane układy itd.

Wiem, że nie brałeś w swoim poście pod uwagę mojej osoby i nie miałem zamiaru w żaden sposób cię atakować. Jednakowoż, jeżeli w taki sposób zinterpretowałeś moje słowa, no cóż trudno. :mellow:

Opublikowano

No mam nadzieję, że to wszystko się trochę sprostowało, jednak chciałbym parę rzeczy dopowiedzieć.

Głównym powodem tego nieporozumienia, był brak informacji na temat dyskwalifikacji pewnych prac, co spowodowało, że pewne prace nie brały kompletnego udziału w konkursie.

Przez to, samo głosowanie było dziwne, dlatego, że wyglądało w dziwny sposób, bo przecież jak to możliwe, że prace otrzymujące mało głosów mogą wskoczyć na 2 miejsce? (Wybacz weedx, nie mam nic do Ciebie, poprostu akurat znalazłeś się w tym przypadku na 2 miejscu z niską ilością głosów i nie mam nic do twojej pracy, wręcz przeciwnie, spodobała mi się twoja pomysłowość i zawsze ceniłem twoją pracę jako mod oraz za czasów kiedy robiłeś mody do WR. Jednak chodzi mi o sam proces wytypowywania prac.)

Sam oddałem głos na twoją pracę Kasma, tylko sam fakt, że osoby nie zostały zdyskwalifikowane przed głosowaniem, wszczął nieporozumienie które mogło nasunąć takie a nie inne myśli.

To właśnie przez ten szczegół, wytypowanie podium wyglądało jakby głosowanie się w ogóle nie liczyło, a nie było formą oceny prac tego konkursu. Nasunęło to między innymi przypuszczenia i oskarżenia o układy oraz znajomości, które mogły wpłynąć na tok głosowania oraz przez to, proces wytypowywania prac, wydawał się niesprawiedliwy, gdzie wybiera tylko team, a głosowanie to taki bajer.

Nie mówię oczywiście, że tak było, jednakże przez tak drobną rzecz, jak zwykłe nie podanie zdyskwalifikowań oraz nie zrobienie tego przed ankietą, sprawiło, że ludzie a między innymi ja, byli dociekliwi w całej tej sprawie.

Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, a miaowicie, do tej pory chyba nikt nie zrozumiał powyższego ciągu wydarzeń i myślał, że każdy kto wypowie się inaczej niż "gratuluję" i śmie się wypowiedzieć na temat procesu wytypowywania prac, ma od razu szereg objekcji i śmiertelnie obarcza winą team działu WarRock, który organizował ten konkurs.

Wnioskując z tej całej sytuacji, chciałbym wam tylko przekazać radę, aby w przyszłości, dyskwaliwikować przed tego typu głosowniami aby uniknąć tego typu sytuacji oraz aby ludzie nie marnowali głosów na zdyskwalifikowaną pracę.

Jeśli poczuliście się urażeni, to przepraszam organizatorów oraz uczestników konkursu, za jakiekolwiek oskarżenia i niechciałbym wszczynać jakichkolwiek konfliktów pomiędzy nami, w jednym z działów na tym forum, któremu poświęciłem najwięcej czasu i dedykacji. 

No nic, pozostaje tylko pogratulować zwycięzcom oraz organizatorom, za świetny pomysł na konkurs który ułatwi życie nowicjuszom WarRock'a.

Dobranoc ;)

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

@MadMike41

Dodam taki mały szczegół, że wcześniej nie było potrzeby by dyskwalifikować kogokolwiek. Wszystko wynikło dopiero po zakończeniu głosowania i rozmowy na gg.

Niestety wyszło jak wyszło na dobrą sprawę mogliśmy nie robić tej ankiety i po prostu wybrać 3 prace i ogłosić wyniki ale nawet gdybyśmy tak zrobili znalazłyby się osoby uważające, że nie mamy racji i powstał by problem.

Opublikowano

@AdrenalinaPL

No cóż, jeśli wynikło to po zakończeniu ankiety, to masz jak najbardziej racje.

Nie chcę już tego dalej drążyć bo nie ma to zbytnio sensu, chciałem tylko wyrazić swoją opinię i wyjaśnić jak ja to widzę ;)

Nie mam zamiaru również wdawać się w żaden konflikt z grupą ludzi którą lubię, ani sprawiać wrażenia żadnego wroga. Na przyszłość poprostu sprawdźcie takie rzeczy wcześniej aby zapobiec takim niedogodnieniom. 

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Nie wiem po co ta dyskusja, znalazł się ostatni sprawiedliwy na tym forum, który będzie mówił, kto to otrzymał miejsce po znajomości.

Na dodatek częściowo czytając twoje posty chciałem powiedzieć, że ankieta nie decydowała o wyniku konkursu, owszem praca została zdyskwalifikowana.

Dziękuję za udział w konkursie

@MadMike41 już nie drąż tematu ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Temat dyskusji się wyczerpał, więc zamykam ;)

Za miesiąc planowany jest kolejny konkurs, więc miejcie oczy szeroko otwarte :)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...