Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierwszy set !

Asghar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba fajnie wygląda, ale pokaż z gry jak się prezentują :P

To co jest przed "ale" się nie liczy.

Bronie wyglądają pół na pół, mieczyk 2 od prawej i łuk przyzwoity, reszta mi się nie podoba.|

Ogółem głupstwem było pokazanie ciemnych broni na ciemnym tle, na jakimś biało-szarym gradiencie wyglądały by lepiej.

0VPaRnd.png

Specjalista
Opublikowano

Eleganckie,zapodaj jakiegoś ss-a z gry,bo na ss to się dobrze prezentują.

Z ss-a to mieczyk ostatni wygląda elegancko.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Chyba najbardziej podobają mi się miecze, łuk i broń dwuręczna, reszta taka sobie.

Pokażesz jak ekwipunek prezentuje się w grze? ^^

Opublikowano

udało mi się dzisiaj skończyć pierwszy set broni :) mam nadzieje , że wam się spodoba oceniajcie !

1398806082-U1021502.jpg

set.png

strasznie podobne xD ale fajne wy macie trochę gorszy wachlarzyk xD btw. co za serwer bo nic nie napisane no chyba że sam robisz od tak to powodzenia w następnym konwertowaniu :D

Opublikowano

set.png

strasznie podobne xD ale fajne wy macie trochę gorszy wachlarzyk xD btw. co za serwer bo nic nie napisane no chyba że sam robisz od tak to powodzenia w następnym konwertowaniu :D

Konwertowaniu ??? wytłumacz bo nie rozumiem

"ale fajne wy macie" co Polsku do mnie piszesz czy google tłumacz, a może ty wgl Polakiem nie jesteś ?

Opublikowano

Konwertowaniu ??? wytłumacz bo nie rozumiem

"ale fajne wy macie" co Polsku do mnie piszesz czy google tłumacz, a może ty wgl Polakiem nie jesteś ?

W konwertowaniu zapewne chodziło mu o wyciąganie z gier. Osoba, która robi takie rzeczy powinna wiedzieć :)

^^

Opublikowano

W konwertowaniu zapewne chodziło mu o wyciąganie z gier. Osoba, która robi takie rzeczy powinna wiedzieć :)

Wiem o co chodzi , ale ja nazwał bym to inaczej .

Co do twojej poprzedniej odpowiedzi modele z Tera online :)

Opublikowano

Wiem o co chodzi , ale ja nazwał bym to inaczej .

Co do twojej poprzedniej odpowiedzi modele z Tera online :)

Tak jestem polakiem xD a co do słowa "konwertowanie" to niestety tylko takie znam bo większość tak pisze na mpcforum no i innego słowa na razie nie zauważyłem a co do tego "ale wy fajne macie" szczerze nie wiem co to miało być możliwe że miałem coś pisać ale zapomniałem co i zapomniałem tamto wymazać po czym pisałem dalej :D 

PS: Jedyne co bym przerobił jak bym umiał to "sztylety" bo dziwnie wyglądają reszta jest bardzo ładna :> 

PS2: I tak jak wcześniej pisałem powodzenia życzę i czekam na więcej.

Opublikowano

Tak jestem polakiem xD a co do słowa "konwertowanie" to niestety tylko takie znam bo większość tak pisze na mpcforum no i innego słowa na razie nie zauważyłem a co do tego "ale wy fajne macie" szczerze nie wiem co to miało być możliwe że miałem coś pisać ale zapomniałem co i zapomniałem tamto wymazać po czym pisałem dalej :D

PS: Jedyne co bym przerobił jak bym umiał to "sztylety" bo dziwnie wyglądają reszta jest bardzo ładna :> 

PS2: I tak jak wcześniej pisałem powodzenia życzę i czekam na więcej.

tylko na ss tak wyglądają :D ale w grze prezentują się ładnie ;)

Dzięki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...