Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer survival/4fun - Coś nowego na tych typach serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witajcie, tworzę serwer survival/4fun wiem wiem, jest ogrom takich serwerów ale ten typ jest najbardziej popularny i opłacalny(nie chodzi mi o to że najwiecej na tym typie serwera można zarobić.) Ale nie chce robić takiego samego serwera jak inne, spawn, gildie klepy, kopanie i tyle i tutaj rodzi się dla was pytanie co chcieli byście nowego na takim serwerze? Proszę podajcie coś czego malo jest na takich serwerach lub nie ma w ogóle, po prostu to co wam 1 przyjdzie do głowy i proszę nie podajcie takich odpowiedzi jak: cobblex, autorskie gildie, epicki spawn ponieważ prawie na każdym juz lepszym serwerze survival można to znaleść i to już jest nudne.

Opublikowano

Na pewno coś co by pomogło w PvP, czyli ilość serc nad głową graczy. Może jakiś stróż w formie zwierzątka, którego karmimy i wzmacniamy. Najlepiej nie dawać randze VIP i SuperVIP np. /kit vip z diax setem prot 4, bo to staje się nudne i to pay2win.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...