Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Legalny EXP BOT? - Blokowanie spacji

Bulioners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić ciekawy sposób blokowania spacji, który umożliwi ustawienie nam (jakby) EXP BOTA, oraz zastosowanie do niego.

Zapraszam do oglądania :)

Wiem, że pewnie dużo graczy zna już ten sposób jednak warto pokazać go reszcie. ;)

Opublikowano

To Ci nic nie da, dlatego, ze jesli bedziesz AFK i napisze do Ciebie gm a nie odpiszesz to wylapiesz bana, bo uzna ze bocisz :)

Po 2 tego sposobu uzywam od lat ^^

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ja też kiedyś na globalu sobie kładłem na spacji coś, wołałem lura i szedłem gdzieś. Nawet pytałem się gm'a czy można za coś takiego bana wyłapać i powiedział że nie. Jednak przy tym sposobie jest więcej zachodu niż korzyści tak więc nie polecam.

Specjalista
Opublikowano

Zawsze zostawiam na spacji jak idę na obiad lub zapalić .

Dobry sposób,ludziom znany od lat.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja też kiedyś na globalu sobie kładłem na spacji coś, wołałem lura i szedłem gdzieś. Nawet pytałem się gm'a czy można za coś takiego bana wyłapać i powiedział że nie. Jednak przy tym sposobie jest więcej zachodu niż korzyści tak więc nie polecam.

Jesli zostawisz tak postac i nie odpiszesz jakiemus GM'owi dostaniesz od razu bana. To pytales sie GM'a ktory byl chyba najarany, albo odpisal Ci tak bys sie odczepil. Kazdy GM ktory napisze do Ciebie wiadomosc prywatna a ty nie odpiszesz, a bedziesz machac mieczem uzna Ci za bota i zbanuje. I tego tak jakby nie da sie odkrecic, dlatego, ze zminimilizowanie okna podczas trzymania spacji to zadne uzasadnienie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jesli zostawisz tak postac i nie odpiszesz jakiemus GM'owi dostaniesz od razu bana. To pytales sie GM'a ktory byl chyba najarany, albo odpisal Ci tak bys sie odczepil. Kazdy GM ktory napisze do Ciebie wiadomosc prywatna a ty nie odpiszesz, a bedziesz machac mieczem uzna Ci za bota i zbanuje. I tego tak jakby nie da sie odkrecic, dlatego, ze zminimilizowanie okna podczas trzymania spacji to zadne uzasadnienie

Czy ja wiem... Jak GM by widział, że stoisz w miejscu i tylko machasz do tego miałbyś odpaloną autopote i nie włączone skille, to może by zrozumiał, że masz zablokowaną spację i nie jesteś botem. Ale też zależy na jakiego GM'a trafisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...