Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

braz

Chleb.eK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak siedziesz w brązie, to znaczy że tam powinieneś być :D Może masz dobre staty, ale popatrz na farme..musisz się nauczyć farmić, inaczej daleko nie zajdziesz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Graj duo najłatwiej sie wychodzi ;)

I farma,farma i jeszcze raz farma .

Polecam ci kupić ziggsa na mida i wygrana jak ogarniasz ;)

Opublikowano

Powiem ci tak. Sam jestem w brązie, ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie uwazam, ze nie da sie z niego wyjsc przez "NOOB TEAMY". Jesli twoj poziom gry jest wyzszy niz przecietny brązowego gracza to w koncu z tego brazu wyjdziesz. Wiadomo, wszystkich gier sie wygrac nie da. Po prostu graj, staraj sie farmic i nie pisz nic na czacie

Opublikowano

jak jesteś dobry to i tak wyjdziesz. Diss;u sam ostatnio na streamie tez tak gadał i powiedział, że jak się umie grać, wie jak zmotywować drużyne, i jak sie jest dobrym, to i tak wejdziesz do diamentu.

Opublikowano

Pracuj nad farmą...

Staraj się oddawać nice killi innym w teamie skoro sam nie jestes w stanie wygrac gry...

Graj katą bo widzę, że nieźle ci nią idzie => pomagaj na innych liniach po 6 lvl

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Jak mając takiego feeda nie potrafisz wygrać gry to znaczy że albo jesteś za przeproszeniem idiotą albo nie masz jakiego kolwiek pojęcia o tej grze. Sorry taka jest prawda.

Opublikowano

przestań płakać, z brązu izi kiery ( ja osobiście w 2 dni z B4 do SIlverka ), jak widzisz że masz upośledzone linie to zabieraj kille z ganków, na ogarniętych oddawaj, ignoruj flamerów.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Pracuj nad farmą...

Staraj się oddawać nice killi innym w teamie skoro sam nie jestes w stanie wygrac gry...

Graj katą bo widzę, że nieźle ci nią idzie => pomagaj na innych liniach po 6 lvl

farma tak naprawde w brazie nie ma co bo tam na fragach sie wiecej ufarmi :x oddaje kille pomagam wlasnie po 6 nie jestem w ogole na midzie tylko latam z linie na linie zabieraja mi te penty i quadry daruje im ale zeby to jeszcze przegrac?

Jak mając takiego feeda nie potrafisz wygrać gry to znaczy że albo jesteś za przeproszeniem idiotą albo nie masz jakiego kolwiek pojęcia o tej grze. Sorry taka jest prawda.

sory taka prawda ze jestes takim idiota i nie masz pojecia o tej grze to sie nie odzywaja

przestań płakać, z brązu izi kiery ( ja osobiście w 2 dni z B4 do SIlverka ), jak widzisz że masz upośledzone linie to zabieraj kille z ganków, na ogarniętych oddawaj, ignoruj flamerów.

no ale czlowieku jak ja juz 7 raz jestem w brazie 3 i zobacz last game wygrywalismy to 50 killi oni mieli 37 ja mialem polowe no sorry gram te duo to nawet kolega z goldu 1 gral na takim brazie V i tego ogarnac nie potrafil tak latwo ci powiedziec a trudniej zrobic ...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

fizz 25 minuta 34 farmy... umrzyj plis każdy ma taką ligę na jaką zasługuje... ja np siedze w pewnym miejscu w platynie i też nie mogę iść dalej po prostu muszę grać a w końcu wyjdę dalej. weź obejrzyj sobie jakieś poradniki na yt czy coś albo usuń grę a nie płaczesz na forum katariną w 41 min 116 minionow serio? i ty sie dziwisz ze w brazie siedzisz? z brazu 5 do silvera moge ci wyjsc w 2 dni i nie ma takiego czegos jak noob teamy tylko trzeba po prostu sie nauczyc carrowac 4 noobow ktorzy sa w twoim teamie. jesli w brazie sa same debile a ty jestes pro to powinienes wygrywac wiekszosc bo w przeciwnym teamie jest 5 debili a u ciebie jest 4 debili i ty pro wiec w czym problem? a i jeszcze dodam ze kille nie sa najwazniejsze co z tego ze bedziesz zabijal jak nie masz farmy, smokow, baronow i wiez? nie raz tak mialem w platynie ze mielismy 15 do 2 w killach np a oni mieli 4 dragony i 3 wieze wiecej nam spuszowali i wygrali

Opublikowano

Chlebku naprawdę miałas 34 cs w 21 minucie gdy? Ty te creepy omijałeś czy co? Kolega g1 brązu 5 nie potrafi ugrać? Gdzie boosta kupował? Ja sam mam teraz s1 (na początku sezonie trafiłem do s5 ale kompletnie renkedowq mi się nie chciało grać i wogóle się stamatąd nie ruszyłem) więc też bez szału ale doszedłem tam grając na poważnie dwa tygodnie z -5 winów do +10. Dlaczego? Bo zrozumiałem o co chodzi w tej grze. Nie o to żeby mieć więcej kili niż przeciwnik tylko żeby zpushować mu nexus. Dlatego zamiast latać po free fraga na mida wole zabrać turetke na midzie s potem zejść na bota i zrobić to samo. Na killach się więcej ugra niż na farmie. Tym stwierdzeniem pokazałeś że w pełni zasługujesz na tą ligę.

P.S nie pytaj się nawet jakimi postaciami carrowac bo to nie postać carruje. Ja np przez te dwa tygodnie grałem prawie tylko lulu/nida mid quinn adc/top i jak musiałem to shyvana w jungli. I jak widzisz żaden z nich to nie jest pick który ci zostanie polecony jako "eizy kary na brązie"

Opublikowano

Siedzisz w brązie, bo nie grasz lepiej niż brąz.

42 minuta katariną - 102 farmy...

nie dziw się, ćwicz dalej - mainuj  kogoś, ew. graj Duo Q.

Wtedy wyjdziesz :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

30 gier w 2 dni to fajnie ze masz zycie 

@top 

3/6 fizz 34 creepow w ~25 minucie

2/9 kata 27 creepow w ~25 minucie 

zadko kiedy 110 farmy przekraczasz 

siedz w bronzie i zebys z taka farma nie wyszedl nigdy 

Opublikowano

Jak siedziesz w brązie, to znaczy że tam powinieneś być :D Może masz dobre staty, ale popatrz na farme..musisz się nauczyć farmić, inaczej daleko nie zajdziesz.

W cs mam ci to powiedzieć to samo -.-

Byłem w brązie jestem w goldzie

@top

Graj graj i graj, nie ma chuja ta gra działa tak, że i tak z tego gówna wyjdziesz, życzę powodzenia.

Opublikowano

Chlebku naprawdę miałas 34 cs w 21 minucie gdy? Ty te creepy omijałeś czy co? Kolega g1 brązu 5 nie potrafi ugrać? Gdzie boosta kupował? Ja sam mam teraz s1 (na początku sezonie trafiłem do s5 ale kompletnie renkedowq mi się nie chciało grać i wogóle się stamatąd nie ruszyłem) więc też bez szału ale doszedłem tam grając na poważnie dwa tygodnie z -5 winów do +10. Dlaczego? Bo zrozumiałem o co chodzi w tej grze. Nie o to żeby mieć więcej kili niż przeciwnik tylko żeby zpushować mu nexus. Dlatego zamiast latać po free fraga na mida wole zabrać turetke na midzie s potem zejść na bota i zrobić to samo. Na killach się więcej ugra niż na farmie. Tym stwierdzeniem pokazałeś że w pełni zasługujesz na tą ligę.

P.S nie pytaj się nawet jakimi postaciami carrowac bo to nie postać carruje. Ja np przez te dwa tygodnie grałem prawie tylko lulu/nida mid quinn adc/top i jak musiałem to shyvana w jungli. I jak widzisz żaden z nich to nie jest pick który ci zostanie polecony jako "eizy kary na brązie"

kolega nick Szampon123 zobacz sobie nie boostowal konta i nigdy nie bedzie

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...