Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Udyrze i renektonie

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie renekton :

1. ile aktualnie kosztuje ?

2. na jaką linie najlepszy ?

Pytanie Udyr :

1. Z czym najlepiej zaczynać i co najwięcej maxować ?(q,w,e,r)

2. Udyr na jungla najlepszy czy jeszcze gdzieś ?

3. Co robić gdy masz noobski team i przeż to nie możesz farmić w obozach ?(chodzi o to ze dadają)

Opublikowano

Renek: 4800, Top laner.

Udyr: Ja preferuje Tigera Udyra-Max Q, niektorzy graja Phoenix Udyr-Max R, zalezy jaki masz styl gry.

Udyr glownie w jungli, ostatecznie na Topie.

Po prostu nie graj Udyrem, sa lepsze postacie do Jungli. Ale, jesli masz "noobski team" To nie wyzywaj ich ciagle i nie zganiaj na nich winy, musisz sie sam nauczyc niektorych rzeczy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pytanie renekton :

1. ile aktualnie kosztuje ?

2. na jaką linie najlepszy ?

Pytanie Udyr :

1. Z czym najlepiej zaczynać i co najwięcej maxować ?(q,w,e,r)

2. Udyr na jungla najlepszy czy jeszcze gdzieś ?

3. Co robić gdy masz noobski team i przeż to nie możesz farmić w obozach ?(chodzi o to ze dadają)

1.4,8 PZ

2.Only TOP,jest strasznie mocnym pickiem w early oraz nie odstaje w late game.

1.W jungli najlepiej kupować maczuge oraz maksować na początek R.

2.Jungla,jungla,można też go wziąść na topa,ale wg. mnie lepszy w jungli.

3.Mówisz im żeby czekali na Twoje ganki(Twoją pomoc) i próbujesz roamować linie,a jungle robić po gankach.

Opublikowano

Renek: 4800, Top laner.

Udyr: Ja preferuje Tigera Udyra-Max Q, niektorzy graja Phoenix Udyr-Max R, zalezy jaki masz styl gry.

Udyr glownie w jungli, ostatecznie na Topie.

Po prostu nie graj Udyrem, sa lepsze postacie do Jungli. Ale, jesli masz "noobski team" To nie wyzywaj ich ciagle i nie zganiaj na nich winy, musisz sie sam nauczyc niektorych rzeczy.

Tak wiem ja nie jestem aż taki noobski by przezywać innych np.ty głupia piz** itd. Tylko pisze graj dobrze a jeżeli coś do mnie ma to nie dyskutuje z nim tylko mute. Ale dużo razy motywuje do gry innych ale nie jeden muśi się cieszyć bo umarł i ma staty 1/12 xD a drugi pisze na czacie „Hardcore !!!” i wbija na mida gdzie był prawie TF ale nie debil muśiał iść na hardcora i umrzeć ! (to było prawdziwe zdarzenie z dziś) a ja chyba muszę coś zrobić by przynajmniej spróbować wygrać ale sam nie daje rady bo master afk a ja wtedy mam farme w dupe a minionki przecwników biją nasze turety a oni gówno robią tylko „Na hardcora !!!” (oczywiście polacy i a master to był anglik)
Opublikowano

UDYR

r-e-q-w (jebać W, bierzesz R jako pierwsze na 2 Q na trzecim R i potem lepisz ile można R a po R dajesz w E)

Najlepszy w jungli bo flare jest op

Powerfarming, żeby dobrze flare wyfarmić i wycarrować gre.

Opublikowano

A do tej flary to zeby ją zrobić to trzeba zabić 25 dużych potworów a liczą się też golemy i te jaszczury ?

Liczą się wilki, golemy, jaszczury, wiedźmy, smoki, barony, ogólnie wszystkie campy w jungli :)

Opublikowano

Liczą się wilki, golemy, jaszczury, wiedźmy, smoki, barony, ogólnie wszystkie campy w jungli :)

To powiem tak łatwo będzie zrobić tą flare :) a kiedy mam zacąć ją robić na początku meczu pod koniec ? I co trzeba było kupić przed tą flarą bo zapomniałem jak to się nazywa.
Opublikowano

Staki...co to jest bo zapomniałem xD naprawde . A co się stanie jagby zrobił to flare w 20 minucie ? I tą flare kiedy zrobię mam ją zostawić do końca meczu ? (mi się wydaje że tak) i ile kosztuje ta latarnia wringla i co ona daje ? (sorry ze tyle pytań...łatwe posty dla was xD

Opublikowano

Staki...co to jest bo zapomniałem xD naprawde . A co się stanie jagby zrobił to flare w 20 minucie ? I tą flare kiedy zrobię mam ją zostawić do końca meczu ? (mi się wydaje że tak) i ile kosztuje ta latarnia wringla i co ona daje ? (sorry ze tyle pytań...łatwe posty xD )

"ile kosztuje ta latarnia wringla i co ona daje"

kurwa wpisz sobie na google albo wejdz do gry, takie trudne?

"a co się stanie jagby zrobił to flare w 20 minucie"

nic, stracisz  tylko dużo czasu bo można ją mieć w 15 minucie i każdy dodatkowy stack daje Ci 3 więcej do dmg w tej latarni, (podstawowo 100+3/za stack) tyle dodatkowo bijesz w potwroy i 33% z tego w ludzi

<>

Opublikowano

"ile kosztuje ta latarnia wringla i co ona daje"

kurwa wpisz sobie na google albo wejdz do gry, takie trudne?

"a co się stanie jagby zrobił to flare w 20 minucie"

nic, stracisz tylko dużo czasu bo można ją mieć w 15 minucie i każdy dodatkowy stack daje Ci 3 więcej do dmg w tej latarni, (podstawowo 100+3/za stack) tyle dodatkowo bijesz w potwroy i 33% z tego w ludzi

Te młody weś się tak nie unoś ! Pytam się bo jestem na komórce a nie na kompie gdybym był na kompie to bym sprawdził ale ja nie jestem taki jak ty 24h na kompie przez cały tydzień . Chyba forum jest między innymi do tego by zadawać pytanie . Więc jeżeli coś ci się nie podoba to nie odpowiadaj :P
Opublikowano

Te młody weś się tak nie unoś ! Pytam się bo jestem na komórce a nie na kompie gdybym był na kompie to bym sprawdził ale ja nie jestem taki jak ty 24h na kompie przez cały tydzień . Chyba forum jest między innymi do tego by zadawać pytanie . Więc jeżeli coś ci się nie podoba to nie odpowiadaj :P

ale na forum to sie da pisac ale na google to juz nie, "nie jestem taki jak ty 24h na kompie przez cały tydzień" zaloze sie ze wlasnie tak siedzisz i chcesz innych postawic w swojej sytuacji

Te młody weś się tak nie unoś

super, starcze

@down

nie bede z toba pisal bo pierdolisz od rzeczy a na przyszlosc zamiast sie pytac na forum to najpierw poszukaj na necie

<>

Opublikowano

ale na forum to sie da pisac ale na google to juz nie, "nie jestem taki jak ty 24h na kompie przez cały tydzień" zaloze sie ze wlasnie tak siedzisz i chcesz innych postawic w swojej sytuacji

Nie wiem jak ty ale ja tyle nie jestem przed kompem ja mam jeszcze rodziców którzy mi nie pozwalają być sobię cały czas na kompie i rób co chcesz . Ja mam takiego ojca co mi pozwala grać max nawed w weekend do 19.00 - 19.30 . I ja zawsze gdy jestem na tym forum to tylko na komie bo ja mam tak mało czasu zeby cós porobić na kompie ze to by była trochę strata czasu i jagbyś nie wiedział to ja jeszcze do szkoły chodzę . Zal mi takich ludzi(gimbusy)

@Edit

A ty to co niby masz 100 lat ? Nawed nie umiesz podać swojej daty urodzenia.

@Edit 2

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...