Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do dofusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. W jaki sposób można znaleźć koordynaty potwora w grze dofus, oczywiście automatycznie. Chodzi o to, że grupki potworów się przemieszczają. Chcę aby bot automatycznie klikał na tą grupke i zaczynał walczyć. no i druga rzecz, jak zrobić żeby postać atakowała potwora? Naprawde nie wydaję mi się żeby to było trudne dla kogos kto się na tym zna bo nie jest to jakaś trudna gra. Cała mapa jest statyczna i nie można ruszyć kamerką czy coś. Proszę o pomoc

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. W jaki sposób można znaleźć koordynaty potwora w grze dofus, oczywiście automatycznie. Chodzi o to, że grupki potworów się przemieszczają. Chcę aby bot automatycznie klikał na tą grupke i zaczynał walczyć. no i druga rzecz, jak zrobić żeby postać atakowała potwora? Naprawde nie wydaję mi się żeby to było trudne dla kogos kto się na tym zna bo nie jest to jakaś trudna gra. Cała mapa jest statyczna i nie można ruszyć kamerką czy coś. Proszę o pomoc

Skoro Ci się tak wydaje to kurwa rusz dupę i ucz się, nikt gotowca Ci nie da.

ImageSearch,ImageSearchArea,PixelSearch, jednak do takich gier bardziej c++ jest lepsze

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Po pierwsze nie chce gotowca:) Po drugie mógłbys byc bardziej miły:)

skoro nie chcesz gotowca, to co włożysz w ten "projekt" ?

I nie mam zamiaru być miły, jestem jaki jestem i to jest mój problem, nie twój.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

no widząc brak jakiejkolwiek aktywności w tym temacie w celu pomocy mi z tymi podstawami zabrałem się za pisanie sam. Jestem może w 70% pisania programu. Zostały mi do napisania funkcje które będą walczyć automatycznie z potworkiem oraz zmieniać mapę, ale na to już jakieś pomysły mam:) Co oczywiście jest nie lada wyzwaniem żeby to w ogóle zrobić, ale z czasem się uda :)

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...