Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witajcie mam Problem z prywatnym serwerem sfgame

maro1420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz zmienić język serwera:
Wejdź w htdocs -> lang -> otwórz pierwszy plik, i na samej górze piszę "dn", zmień to na "pl" zapisz i ciesz się nowym językiem. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

O tak: 

Panel --> Menadżer plików --> Domains --> Tu masz nazwę strony --> Public_html <-- Tu wklejasz wszystkie pliki i foldery

Z góry mówie, że w plikach index.php i client_cfg.php musisz pozmieniać localhost na link serwa, a i bazę MySQL musisz zmienić

Opublikowano

@up w pliku client_cfg wszystkie "localhost" zamienić na nazwę stronki czy tylko niektóre? Jak niektóre to jakie

Tylko że ja nie moge wgrać folderów ;/ Jakiś błąd że nie wolno folderów tylko same pliki

Tylko jak w MySQL zmienić z localhost na nazwę strony?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie wiem jak na ct8, ale na innych stronkach działa to tak, że wrzucasz spakowane pliki tj. zip/rar i po wrzucanie jest opcja do rozpakowywania.

Opublikowano

siemaneczko mam teraz nastepujacy problem ze nie moge sie na wlasnym prywatnym serwerze zarejestrowac wyskakuje takie cos jak na globalu gdy net przerwie nie wiem co mam zrobic i jak dokladnie zmienic plik request pod własny serwer mozecie  mi pomoc? :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMnichuKochaBoty a w request z localhost zmieniłem na nazwę stronki w tej ścieżce:

$db = new PDO ( 'mysql:host=localhost;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', 'aaa');

W jakiej jeszcze muszę zmienić?

@Grylls a na jakiej bezpłatnej domenie można postawić taki serwer?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...