Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem MSVCP110.dll

RastaBooS

Pytanie

Opublikowano

Mam otóż taki problem RsNP9by.png

Próbowałem już wgrywać do System32 jakieś dll ale nic wciaż nie pomogło. Komunikat pokazuje się po próbie włączenia hacka do ISS. Również próbowałem wrzucić to do folderu z tym hackiem i wciąż nic. Pobierałem coś tam C+++ i sie aktualizowało czy coś i nie pomogło. Czekam na pomoc. Z góry dziekuje

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://download.dll-files.com/349b1d5d8d1b5a7b10bcd01470bd5f64/msvcp110.zip?0WLkWDcGjX

Link do ściągnięcia wersji 64bit. Instrukcja instalacji w środku (jest to archiwum .zip z plikiem .dll oraz .txt)

Instrukcja instalacji:

Extract msvcp110.dll from msvcp110.zip. We recommend that you extract msvcp110.dll to the installation directory of the program that is requesting msvcp110.dll.

If that doesn't work, you will have to extract msvcp110.dll to your system directory. By default, this is:

• C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
  • C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
  • C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7)

If you use a 64-bit version of Windows, you should also place msvcp110.dll in C:\Windows\SysWOW64\

Make sure overwrite any existing files (but make a backup copy of the original file).

Reboot your computer.

If the problem still occurs, try the following:

1. Open Windows Start menu and select "Run...".
  2. Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND)).
  3. Type regsvr32 msvcp110.dll and press Enter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...