Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie | chat

Koxprokox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z chatem dla wszystkich jest on wyłączony i nie wiem jak go włączyć może mi ktoś powiedzieć? Najlepiej gdyby to było zdj i krok pro kroku na tym zdjęciu. :D

16.jpg

Opublikowano

Masz to w opcjach kiedy wejdziesz do gry ... pozniej wstawie screena z zdjeciem bo narazie nie mam czasu :P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Jak wbijasz do gry to wciskasz "enter" i pod tą rubryką gdzie piszesz jest taki mały prostokąt i tam pisze "all team" "team" i klikasz na "all team" i jak coś napiszesz to każdy to zauważy.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Jak wbijasz do gry to wciskasz "enter" i pod tą rubryką gdzie piszesz jest taki mały prostokąt i tam pisze "all team" "team" i klikasz na "all team" i jak coś napiszesz to każdy to zauważy.

Proścej i szybciej = shift+enter-wtedy piszesz do wszystkich .

@topic

W ustawieniach wejć w gra>i powinieneś mieć jagby „włącz czat do wszystkich” czy jakoś tak jeżeli nie ma to w zakładce „interfesj” i kiedy znajdziesz to powinieneś mieć to zaznaczone .

Opublikowano

Po prostu zaznacz w opcjach "czat globalny", czy coś podobnego (jest to prawdopodobnie w zakładce 'interfejs' - standardowo jest wyłączone). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...