Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonywanie skryptu/bota w zminimalizowanym oknie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo mocno początkujący, udało mi się napisać parę botów do gry w którą aktualnie gram (gra oparta o GTA SAMP) przy pomocy autohotkeya, ale chyba tym programem nic więcej nie zdziałam. Chodzi mi o wykonywanie botów które napisałem tylko w zminimalizowanej grze, bym mógł jednocześnie używać komputera do innych celów. W jaki sposób mógłbym to zrobić, czy może taka opcja jest wbudowana w to środowisko?

Opublikowano

Najlepszą technicznie opcją jest injekcja kodu i działanie wewnątrz hackowanej gry. Ale to jest cholernie trudne.

To wiem, zdążyłem już znaleźć taką informacje w necie. Dla mnie to praktycznie niemożliwe. Ale czy jest możliwość fizycznego ruszania myszką w programie odpalonym np. w Sandboxie przy jednoczesnej możliwości robienia czegoś innego. Ale przy okazji w jaki sposób robi się inejekcje gry czy programu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...