Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co poprawić w grze?

F0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak temat :D chcial bym byc w goldzie i wydaje mi się, że zasługuje. Proszę o wypowiedzi osób, które się znają na lolu i są w yższych ligach. Chcę wiedzieć co muszę poprawić, aby lepiej grać i co robić aby poprawić te rzeczy :P

ss (mainuje adc i jungle, a moim majnem jest MID) 

97o7tomo8lfm.png

LOLKING:

http://www.lolking.net/summoner/eune/27073057
Opublikowano

farmemniej umieraj

no spoko. nie gram na bolu pzdr.

ale powiedz mi jak tu farmić przy jinx. i wgl zjebałem bo na poczatku błem 3/0 (w 2;30 xD) a potem juz okolice 6 wgl zjebałem to. o mały wlos bym to przegrał.

i powiedz mi jak tutaj nie umeirac?

Opublikowano

Popracuj nad farmą, bo jak na 50 minute to te 300 cs'a to słaby wynik.
Staraj się mniej umierać, gdyż 11/10 to nie jest za dobry wynik, a wydaje mi się że powodem tego jest złe pozycjonowanie się.
Musisz umieć się dobrze pozycjonować. To, że team pisze focus Orianna to nie znaczy, że ty też musisz, bo twoim celem w team fighcie jest jak najdłuższe przeżycie i zadanie jak najwięcej dmg najbliższej do Ciebie postaci. Chociaż jeśli masz szanse zabić Orianne i jeszcze uciec to możesz się wbić.

Mam nadzieję, że troche pomogłem. Powodzenia we wbijaniu golda. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Strasznie dużo dedów, ja tyle mam w 50minutowej grze jak lamie :P

Naucz się pozycjonować, to jest najważniejsze  w graniu ADC, tamta jinx nie umiała się spozycjonować dlatego wygrałeś, inaczej byście chuja zrobili bo mieliście papierowy team.

Opublikowano

Staraj się mniej umierać, gdyż 11/10 to nie jest za dobry wynik, a wydaje mi się że powodem tego jest złe pozycjonowanie się.

Musisz umieć się dobrze pozycjonować. To, że team pisze focus Orianna to nie znaczy, że ty też musisz, bo twoim celem w team fighcie jest jak najdłuższe przeżycie i zadanie jak najwięcej dmg najbliższej do Ciebie postaci. Chociaż jeśli masz szanse zabić Orianne i jeszcze uciec to możesz się wbić.

dzięki wielkie. tylko po co dalej farmić jak już mam full build xD? juz na hita biore creepa wiec tylko farmie jak pushuje a tak to z teamem chodze.

Jeśli grasz ADC to polecam typa: https://www.youtube.com/user/ThePhylol

Wiele cię nauczy o graniu ADC, m.in. o pozycjonowaniu a to dosyć ważne w graniu ACD.

Starsznie dużo giniesz, łaź z supportem żeby cię enemy team nie złapał i tyle.

dzieki za polecenie, ale brak code :P

Strasznie dużo dedów, ja tyle mam w 50minutowej grze jak lamie :P

Naucz się pozycjonować, to jest najważniejsze  w graniu ADC, tamta jinx nie umiała się spozycjonować dlatego wygrałeś, inaczej byście chuja zrobili bo mieliście papierowy team.

jinx najwiecej robiła. tylko ona im carrowała gre. jakby nie ona to w 20 min koniec gry. miała early baaaardzo słabe a w late kazdego na 5 atk brala xD

Opublikowano

Staraj się być w każdym tf i każdemu pomagać (jako support) Wtedy łapiesz asystki zawsze kasy trochę wpada,dla mnie i tak jak na silvera nie lamisz.

Opublikowano

Staraj się być w każdym tf i każdemu pomagać (jako support) Wtedy łapiesz asystki zawsze kasy trochę wpada,dla mnie i tak jak na silvera nie lamisz.

nie no ja supportami nie lubei grac :P ale jak trzeba to ide.

kolejny ss:

4vs5 (jinx afk)

gra fajna, i miałem najwiecej farmy w 25 min xD potem juz tfy itp to nei bylo jak farmic.

rr0qaon453ao.png

Opublikowano

Po co ma farmić gdy miał już FB. Lepiej innym członkom z drużyny złoto zostawić.

===

Mniej umieraj i staraj się farmić i wybierać kompatybilnych z twitchem supportów.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Po co ma farmić gdy miał już FB. Lepiej innym członkom z drużyny złoto zostawić.

===

Mniej umieraj i staraj się farmić i wybierać kompatybilnych z twitchem supportów.

ja grałem twichem, nei zeby cos... pozdro xD

Opublikowano

Możesz zawsze napisać ,że chcesz supporta nie np. Blitzcrank tylko Nami.

dobra :D koles wezmie tą nami a bedzie nia tak lamił ze ****, a wezmie blitza i bede jebał z nim ssame triple i double :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...