Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LSI - lolking, kassad itd w cliencie gry. Genialny program :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1398794055-U1089930.png

Hej, witajcie

:)

Dziś chciałbym Wam przedstawić program jakim jest LSI - LoL Summoner Information

Program posiada kilka funkcji jednak nam przyda się tylko jedna. 

O jakiej funkcji mowa ? ;o

Myślę że wszelkie wątpliwości rozwieje oto poniższy ss

10756275952904932262.png

typowy lolking, kassad czy co tam zechcecie w waszym LoL'u. wystarczy że klikniecie jeden magiczny przycisk i wyświetla wam się piękne okno, takie jakie jest zaprezentowane powyżej

:) Domyślnie tym magicznym guzikiem jest CAPS LOCK jednak można bez problemu zmienić na dowolny jaki sobie tylko zapragniemy ( ja mam `) :)

Oki, bez przynudzania jak to pobrać etc.

http://www.leaguelsi.com/

jeden głupi click i macie wszystko gotowe. 

Pobieracie, instalujecie i gracie

Wiem że poradnik to może i nie jest jednak program jest bardzo przydatny. Znalazłem go przypadkiem i postanowiłem, że się nim z Wami podzielę. Liczę na like

:D

Czy jest legalne?

"

Yes. Riot has confirmed multiple times that LSI has the same status as most other 3rd party services such as LoL Replay, lolking, quickfind, lolnexus etc.; meaning that while they might impose a violation of the terms of use Riot is aware of that and chose not to enforce. Obviously use is at your own risk though; neither Riot nor LSI can be held liable for any unexpected side effects."We understand this kind of modification exists. If it doesn't provide any competitive advantage, it's something we will not discipline over." -- Demorphic (November 2, 2013)"Officially, we're not sanctioning anything -- Duowan, Elobuff and similar websites are all violations of our terms -- we have just chosen (and we have full discretion here) not to enforce." -- Tamfail (September 10, 2012)"We understand that some of our players like to create modifications, [...] [if] these types of modifications don't provide any competitive advantage, they will not result in disciplinary action." -- Firefang (June 22, 2013)"Polecam

rbd2t1.png

Opublikowano

@Up

Ale jest to modyfikacja Klienta, na co Rito nie pozwala.

Jak nacisniesz ten przycisk to zobaczysz ze postac nie porusza sie. Czyli modyfikacja clienta to nie jest gdyz proces przechodzi nad proces lola. Nie wiem jak to wytlumaczyc

Mocno wpływa na FPS'y?

nie. Mi nie spadl nawet jeden fps :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Jak nacisniesz ten przycisk to zobaczysz ze postac nie porusza sie. Czyli modyfikacja clienta to nie jest gdyz proces przechodzi nad proces lola. Nie wiem jak to wytlumaczyc

nie. Mi nie spadl nawet jeden fps :)

Tak jakby, taka nakładka? Chyba wiem o co Ci chodzi.

Ogólnie program wygląda ciekawie. Wszystko w jednej kupie. Nie którym może się przydać. 

Sporo informacji w jednym miejscu :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Fajny programik. Zastanawiam się czy zainstalować, troche dygam o konto :(

ręczę że konto zbanowane nie zostanie. w pliki instalowane nic nie jest. nie ma opcji aby wyłapać bana za nic :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Fajny program, ale z drugiej strony trochę ryzykowny, ponieważ nigdy nie masz 100% pewności.

PS. Te same informacje można uzyskać na stronie lolnexus.  :D  I nic nie trzeba ściągać, ale trzeba sprawdzić przykładowo podczas ładowania się do gry.  B)

Zapodam linka, może komuś się przyda.

http://www.lolnexus.com/
Opublikowano

Fajny program, ale z drugiej strony trochę ryzykowny, ponieważ nigdy nie masz 100% pewności.

PS. Te same informacje można uzyskać na stronie lolnexus. :D I nic nie trzeba ściągać, ale trzeba sprawdzić przykładowo podczas ładowania się do gry. B)

Mozna nazwac ten programem "mk jogo". Mk jogo to nakladka na lola i za niego bana nie ma. Czy ten program ulatwia gre w jakis sposob? Nie :) Nie maja prawa dac bana za nic. Modyfikaccja clienta to nie jest :)

rbd2t1.png

Opublikowano

OMG CHUJOWE ZAJEBALI MI KONTO I DOSTALEM BANA OMG

no cóż, fajne masz sny.

Zapraszam do dalszej oceny.

Napisałem zgłoszenie do supportu czy takowy program jest dozwolony, gdy dadzą odpowiedź powiadomię w tym temacie :)

rbd2t1.png

Opublikowano

PS. Te same informacje można uzyskać na stronie lolnexus.  :D  I nic nie trzeba ściągać, ale trzeba sprawdzić przykładowo podczas ładowania się do gry.  B)

lolnexus.com od jakiegoś czasu się pieprzy.

Po skontaktowaniu się z supportem i jak powiedzą ,że ten program jest dozwolony ,zapewne skorzystam

+ nawet nie wiedziałem ,że coś takiego istnieje ( nie wychodząc z lola )

47990292595971448862.png

Opublikowano

"

Yes. Riot has confirmed multiple times that LSI has the same status as most other 3rd party services such as LoL Replay, lolking, quickfind, lolnexus etc.; meaning that while they might impose a violation of the terms of use Riot is aware of that and chose not to enforce. Obviously use is at your own risk though; neither Riot nor LSI can be held liable for any unexpected side effects.

"We understand this kind of modification exists. If it doesn't provide any competitive advantage, it's something we will not discipline over." -- Demorphic (November 2, 2013)

"Officially, we're not sanctioning anything -- Duowan, Elobuff and similar websites are all violations of our terms -- we have just chosen (and we have full discretion here) not to enforce." -- Tamfail (September 10, 2012)

"We understand that some of our players like to create modifications, [...] [if] these types of modifications don't provide any competitive advantage, they will not result in disciplinary action." -- Firefang (June 22, 2013)"

Polecam

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Dobry program i na pewno lepszy taki program niż minimalizowanie okna i wbijanie na lolnexusa.

A w tym programie są błędy jak na Lolnexusie? w sensie, że pokazuje błędne informacje na temat run czy gier rozegranych lub KDA?

Opublikowano

Mozna nazwac ten programem "mk jogo". Mk jogo to nakladka na lola i za niego bana nie ma. Czy ten program ulatwia gre w jakis sposob? Nie :) Nie maja prawa dac bana za nic. Modyfikaccja clienta to nie jest :)

Poprawka. Rito banuje za używanie MK JOGO. Roccat Power Grid jest dozwolony, mówił o tym Disunio na jednym z jego strumyków.
Opublikowano

Niby jakby mieli sprawdzić Ci co masz pod TABem

Pobieram i łap +

Nie zdarzyło się nikomu crash clienta w trakcie gry?

Opublikowano

Ja pobieram zainstalowałem, wskazałem folder w którym mam lola w tym root folder. Odpalam lola, potem po zalogowaniu to i włączam customa i nic nie działa. Timery ani nic, co robię źle?

Opublikowano

Odpal gre w okienku czy cuś nie wiem dokładnie jakie tam są opcje (z tego co wiem są 3 do wyboru). Pewnie masz full screen??

Opublikowano

To jest w 100% legalne bo to nie jest "wszczepiane" w lola tylko to jest program który pobiera informacje o grze, to tak jakbyście odpalili lolking w przeglądarce i wstawili to na ekran z lolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...