Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Neostrada 1k pingu, chyba troche duzo?

WSeba

Pytanie

Opublikowano

Od kilku dni mam w lolu po 1k pingu... Zadzwonilem do goscia i wziałem mu powiedziałem, że mam 1k pingu w grach i że tak nie było, to powiedzial, ze u nich jest wszystko ok, ale ten chujowy router co go daja każdemu sie popsuł i powiedział zebym przyszedl i go wymienil na inny chujowy router od nich. A wujek powiedział, że skoro i tak oddaje im routera to bardziej bedzie mi sie oplacalo kupić własny. I teraz proszę was o prośbę, jaki router za 100zł do neostrady 10mb/s, musi byc wifi i mam taka karte sieciową :

http://www.morele.net/karta-sieciowa-tp-link-tl-wn722n-n-150mbps-284524/

Najlepiej tp-link mysle

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do ilu metrów kabel będzie lepszy niż wifi ? ja mam jakieś 8-10m od routera komputer (i bedzie trzeba wiercic dziurkę w ścianie xD

I kiedyś miałem 59 pingu cały czas .... ostatnio coś sie "popsuło" :/

Opublikowano

Przede wszystkim to nie dziw się pingiem przy połączeniu wifi, i tak masz dość duży ale nigdy nie osiągniesz takiego jak przy kablu. 

Co do routera, w tym budżecie raczej nie ma nic specjalnego na co warto zwrócić uwagę, weź np. propozycję Anoizm'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...