Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się właśnie stało?!

Dixus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem meczyk w LoL'a. Łapały mnie co chwile lekkie lagi, ale nie zwracałem na to uwagi. Znisczyczłem wrogom wszystkie inhibitory i miniony już niszczyły wieże przy nexusie. I wtedy złapał mnie lag. ZNaczy pojawił się napis Próba odnowienia połączenia. I to cały team złapał tego laga... Bo 2 razy mnie połączyło, a potem czekałem kilka minut i nic... Na czacie były teksty typu "WTF?!" "LAG" "DC! WTF" itd.
Wyłączyłem LoLa w menadżerze zadań, włączyłem i już nie było gry. Patrzę w historię - DEFEAT. 
WTF?! Ktoś też coś takiego złapał? 

Opublikowano

pewnie lagi riotu skoro cały team miał tylko dziwne ze defeat. Poczekaj troche i może zamieni się na loss prevented. Ja kiedyś miałem to samo i po 1 dniu zamieniło się na loss prevented + odzyskałem pkty które straciłem.

Opublikowano

Ja dzis cos takiego mialem, na szczescie po restarcie LoL'a ujrzalem lepszy napis: Victory :p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

Ja tak samo napisałem do supportu ale powiedzieli że to ich wina, coś średnio mi się wierzyc, po prostu nie dają rady z cziterami tego typu i tyle...

Opublikowano

Właśnie włączam LoLa, patrzę moją historię i nie ma tej wczorajszej gry w historii, podczas któej padł mi serwer... Jedynie same Victory. Żadnego Defeat... Czyli drop hack?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...