Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World trainer już istnieje

ajk282x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem sobie dzisiaj wbiłem normalnie na sezon online i wylosowało facia. Pokazał się jego skład i pokazała się informacja że przeciwnik opuścił mecz i nagle pacze że przegrałem 3-0, oki wbiłem po jakimś czasie i tu znowu ten sam facio i się to powtórzyło

ss:

ibzUFRyrs6007d.JPG

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Verex daj jakąś wskazówkę jak załatwiłeś sprawę rozłączania meczów ;p Kombinowałeś coś z czasem czy może znalazleś wartośc która kończy mecz o ile to jest możliwe?

Opublikowano

Ja niestety też trafiłem dzisiaj na trainerowca i zamiast 15k musialem się ucieszyć z 10... :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Najgorzej jak jesteś osobą poszkodowaną :p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

No trainerowanie jest fajne :D Pierwsza liga w 5 min :D!

Chodzi Ci o zagranie 8 meczy do mistrzostwa 1 ligi? W 5 minut jest to niemożliwe.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Można się trochę bronić przed trainerowcami. Gdy po składzie przeciwnika już widać że używa trainera wystarczy szybko zamrozić fifę (np. zmianą ip) mecz się nie włączy , a my nie stracimy kontraktów. :)

Opublikowano

Można się trochę bronić przed trainerowcami. Gdy po składzie przeciwnika już widać że używa trainera wystarczy szybko zamrozić fifę (np. zmianą ip) mecz się nie włączy , a my nie stracimy kontraktów. :)

Nie można się bronić :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Trainery są już od dawna w World.

Jeden z nich był już nawet udostępniony na forum, ale autor poprosił o usunięcie tematu.

Jeżeli ktoś będzie chciał dodać, to zapraszam to działu Zbiór Poradników.

Zamykam.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...