Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi ?

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu, w sumie odkąd usłyszałem o Minecrafcie i weszłem do gry nurtuję mnie jedno pytanie : Co ludzi kręci w tej grze ? Niby wszystko fajnie buduje sie domy zbiera surowce itp. ale jak długo można to robić ? Dzień ? tydzień ? miesiąc ?  

Tak więc pytam was, co wy robicie w minecrafcie na trybie single ? 

Wiem że multi jest już rozbudowane i o coś tam chodzi, ale niestety nie mogę tego ogarnąc :/ . Jeśli ktoś ma chęć może mi polecić jakiś fajny serwer w temacie lub na PW i opisać ewentualnie pokazać w grze co ciekawego można tam robić bo ja nie mam pojęcie :D 

Z góry dzięki 

Opublikowano

Ja sam w minecrafta grałem rok i około 2 miesiące temu przestałem grać i mnie też męczy to pytanie i teraz żałuje czasu poświęconego w tej grze 3 godziny na dzień przez okrągły rok to już była przesada dlatego z tego kwadratowego gówna zrezygnowałem. Już multi było lepsze ale też nudne kopanie 2 godziny żeby zarobić marne grosze na chleb albo mięso

76561198056293092.png

Opublikowano

No właśnie? Co w tej grze robić?  Trzeba byc kreatywnym, dla takich ludzi została ona stworzona. Jeśli nie macie inwencji twórczej to nie dziwcie się, że wam się nudzi. A dla takich zawsze jest miliard modów dodających nowe wyzwania, bronie, narzedzia, rudy, bloki, światy, potwory, zwierzęta i wieeele, wiele innych. Co ludzi kręci w tej grze? To, że mają NIEOGRANICZONE MOŻLIWOŚCI.

Opublikowano

@Up

Dobrze powiedziane ,,NIEOGRANICZONE MOŻLIWOŚCI``

Wypiszę ci cechy Minecrafta których żadna inna gra nie posiada.

- Nieograniczony świat

- Łatwa instalacja modów

- Miliardy modów

- Bardzo fajny i rozbudowany tryb multiplayer

- Mechanizm Redstone ;)

- Możliwość zbudowania wszystkiego

- Ciagłe aktualizacje

I wiele innych......

Liczę na plusa ;)

76561198151853599.png
Opublikowano

Minecraft jest dla ludzi kreatywnych.

Jeżeli masz wyobraźnię to możesz budować niesamowite rzeczy.

Dzięki minecraftowi można nawet poznawać wspaniałych ludzi.

Jest MULTUM modyfikacji do minecrafta przez co nie można się nudzić.

Jak jakaś modyfikacja Ci się znudzi zainstaluj kolejną 

Jak chcesz na serio dowiedzieć się więcej o tej grze sam po prostu zobacz i zagraj!

Ja obecnie gram w minecrafta około 8miesięcy na początku wydawało mi się to beznadziejne jakieś klocki dzieci na serwerach.

Ale jak zagrałem poświeciłem tej grze trochę czasu to stało to się moim hobby: budowanie w minecraft!

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...