Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Nismo, 911 Carrera S czy 911 GT2 [977]

Makeszi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nismo i GT2 jedne z najlepszych aut w klasie A. Nie mają sobie równych oprócz Zondy F, której do kupienia nie ma aktualnie.

Ja wybrałbym GT2. :) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zondę również idzie z łatwością pokonać ;) Bo dużą jej wadą jest bardzo niski v-max.

GT2 polecam na dość kręte trasy, ale również posiadające proste odcinki, na których będzie można rozwinąć nieco prędkości ;) Ma mocne nitro, dobrze pokonuje zakręty i posiada wysoki v-max. Dobry konkurent na wyścigach klasy A, ale też i na dragach!

Nismo natomiast ma bardzo mocne przyspieszenie, lecz do jego skrętu będziesz musiał się przyzwyczaić (mały kąt skrętu). Jego nitro nie jest kosmiczne, ale po dołożeniu odpowiednich modyfikatorów umiejętności staje się dobre, oprócz tego posiada wysoki v-max.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Z tych 3 aut na pewno GT2 będzie najlepszym wyborem. Auto posiada bardzo dobry v-max, bardzo dobre przyspieszenie a jego dodatkowym atutem jest wzorowe nitro.

Nismo jest jedynie bardziej stabilnym autem i ma lepsze przyspieszenie ale mimo wszystko w wyscigach bez ograniczeń nie wygra z GT2.

Nadal jednak pojawia się moje pytanie, po co szykować auto na MP skoro nie da się tam pograć z powodu 90% frekwencji hacków ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Z tych 3 aut na pewno GT2 będzie najlepszym wyborem. Auto posiada bardzo dobry v-max, bardzo dobre przyspieszenie a jego dodatkowym atutem jest wzorowe nitro.

Nismo jest jedynie bardziej stabilnym autem i ma lepsze przyspieszenie ale mimo wszystko w wyscigach bez ograniczeń nie wygra z GT2.

Nadal jednak pojawia się moje pytanie, po co szykować auto na MP skoro nie da się tam pograć z powodu 90% frekwencji hacków ^^

Da się jechać, wczoraj pojeździłem sobie trochę, jest znacznie lepiej niż ten tydzień temu.

Opublikowano

O ile sie nie myle to GT2 byla za IGC, wiec bez sensu ladowac w nia tyle bostoow, bo pewnie znowu sie pojawi moze i nie predko, ale i tak mimo wszystko polecal bym Ci bardziej Nismo. Trzyma sie zajebiscie drogi, na lukach, po wyjsciach z zakretu bd mial przewage bo sie zbiera lepiej. W serii bez modow z nitrem troche odstaje, ale ja sb wrzucilem tam moc nitra 50% ( max ) i nie ma lipy :P

DARKVENOM22.png
Opublikowano

O ile sie nie myle to GT2 byla za IGC, wiec bez sensu ladowac w nia tyle bostoow, bo pewnie znowu sie pojawi moze i nie predko, ale i tak mimo wszystko polecal bym Ci bardziej Nismo. Trzyma sie zajebiscie drogi, na lukach, po wyjsciach z zakretu bd mial przewage bo sie zbiera lepiej. W serii bez modow z nitrem troche odstaje, ale ja sb wrzucilem tam moc nitra 50% ( max ) i nie ma lipy :P

Za IGC było Porsche 911 GT2 (996), a autorowi tematu chodzi o Porsche 911 GT2 [997].

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czyli jednak sie mylilem :P Mimo wszystko i tak wciaz Ci polecam Nismo. Po prostu kup i sam sie przekonaj ;)

Dla uzasadnienia napiszę, że sam kupiłem nismo jako pierwsze z lepszych aut za SB do klasy A i nie żałuję tego zakupu, bo na prawdę tym autem można dużo ugrać!

Dokonałem zakupu kiedy nismo i MR2 było na wyprzedaży, wtedy za SMS za ok. 23zł dostałem 4,5k SB, a to wystarczyło mi na zdobycie obu aut ;)

Kolejnym "koxiarskim" autem klasy A, jakie dołożyłem do swojej kolekcji była Pagani Zonda F.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...