Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 na PS3 Kilka Pytań

norbxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić PS3 i do tego battlefielda 4. Zatem mam do was kilka pytań : 

1.Czy starczy mi ps3 slim 12gb na  battlefield 4

2.Czy trzeba potem pobierać jakieś aktualizacje do bf4

3.Na ilu mniej więcej fps się gra w bf4 na ps3 ?

Opublikowano

1. Polecam odrazu kupić 500GB, nie są w tej chwili takie drogie, a i wydajność jest większa.

2. Twórcy wypuszczają różnorakie patche do gry, więc musisz się liczyć, że aktualizacje są nie uniknione.

3. 30 fps

Opublikowano

W BF3 też 30fps. Czego ty się spodziewałeś po starym PS3? To nie PC. I po co te pytania o te aktualizacje? Dzisiaj każda gra na milion pierdół do pobrania zanim będziesz mógł grać.

Opublikowano

Wydaję mi się ze 30 fps to za mało jak na grę w bf'a, ale skoro tyle tysięcy ludzi gra na ps3 w bf4 to musi być dobrze :)

Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie : czy do bf4 te aktualizacje ważą więcej niż 2 gb ? Pytam bo mam wolny internet, więc mi długo schodzi pobierać cokolwiek.

Myślę nad kupnem tego bf'a :

http://allegro.pl/battlefield-4-ps3-po-polsku-extra-cena-4cosnole-i4162934561.html

Uważacie może, że lepiej kupić bf3 lub cod ghost ?

Opublikowano

Patche do Battlefieldów zawsze były duże (nie wiem ile dokładnie na konsolach ale patch do BF3 na PC to ok 10gb).

Bierz Ghosta. Nie mam nic do Battlefielda ale BF to gra typowo na PC ( ładniejsza grafika, 64 graczy, płynna gra itd). Za to CoD idealnie pasuje na konsolach a na PC wieje pustkami :D

Opublikowano

Przeraża mnie to ściąganie bo przy moim necie to zajmie mi kupe czasu. Nie wiedziałem, że na ps też trzeba aktualizacje pobierać. A może lepiej zagrać w bf na x360 bo ma chyba lepszy procesor i więcej ramu do ps3 ?

Opublikowano

BF na xboxie działa i wygląda tak samo źle jak na PS3 więc to nie ma znaczenia. Weź sobie Ghosta. Jak chcesz zagrać w Battlefielda to najlepiej na PC.

Opublikowano

PC odpada ponieważ jest za słaby, żeby uciągnąć bf'a 

Dlaczego twoim zdaniem źle się gra na ps3 i x360 w bf'a, skoro tyle ludzi gra na tych platformach ?

Opublikowano

- Na konsolach można grać w max 24 osoby (a na PC w 64)

- Gra działa w 30fps i potrafi przyciąć

- Grafika wygląda gorzej niż źle

- Jak dla mnie sterowanie padem w FPSach to pomyłka. (dlatego kupuje je na PC)

A to, że dużo ludzi gra na konsolach to już inna sprawa. Po prostu PC staje się coraz mniej popularny jako platforma do gier na rzecz tańszych konsol.

To nie tak, że hejtuje konsole bo sam mam w domu 4 ale po prostu dobrze ci radzę, że Battlefield na PS3 i X360 to nic fajnego.

Opublikowano

Ale wy sracie ...
Kupilem ps3  miesiac temu i nie zaluje ..

Grafika jest zla ? Chyba sobie jaja robisz kolego !?

Podlaczales ps3 do wejscia  Av !?

Podlącz pod hdmi . to zobaczysz

i co z tego ze 30  fps ?!
nic sie nie zacina , nic nie przycina ..
Pieknie chodzi..
to nie komputer panowie.

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Tez tak sądziłem  dopóki nie kupiłem ps3 i bf3 , ale powiem ci ze na 42 calach gra wyglada  całkiem ładnie .
I gra sie naprawde fajnie . W szczególności z kolegami .

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...