Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakujące 10 rp? Zobacz tutaj

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz napisac do supportu lola, on kaze ci narysowac obrazek lub dac historyjke.

Najlepiej napisac do Ang. Supportu ze wzg. na szybkosc odp.

Przykladowa historia napisana na szybko przeze mnie byscie mogli tez z niej skorzystac : )

The Nasus, The Fizz, The Anivia, The Teemo, The Volibear. 
The Challenger team of animals. 
Once, at sunny morning, when they were at their base, they've heard strange noises. 
When they left their base, they went a forward, and they noticed a strange monster. 
The monster was small, white and was eating a cookie. 
The monster didn't see them, but he's got caught. 
The Challenger team has gone with him into their base, after that, they've started to speak with him. 
His name was "Poro" and he's lived to Freljord, but someone has sentenced him to death. 
Because they were stupid, and they didn't notice he's small, he could run away. 
That's why he's been a 500km of Freljord. 
Now the poro is in the Challenger team of animals, and he's one of the best animals at the world.

Hello there.

Opublikowano

Warto dodać również do tego "poradnika" linki, które są potrzebne, aby do nich napisać. 

Link do supportu: 

https://support.leagueoflegends.com/home

Zaznaczyć można także, że zrobienie konta na stronie supportu ułatwi nam komunikacje z RIOTem.

https://support.leagueoflegends.com/registration

Tutaj tworzymy zgłoszenie:

https://support.leagueoflegends.com/requests/new

Wypełniamy kolejno:

Temat - tutaj wpisujemy zazwyczaj np. "Brakujące RP."

Opis - tutaj wpisujemy np. "Witam, brakuje mi xxx RP do xxx skórki/championa, prosiłbym o to, aby moje konto zostało zasilone tym RP. Oto wierszyk/obrazek, który przygotowałem, żeby wszystko przebiegło pomyślnie." *Tutaj wklejmy wierszyk/obrazek, który wcześniej przygytowaliśmy*

Nazwa Użytkownika - tutaj wpisujemy nasz login.

Nazwa przywoływacza - tutaj wpisujemy nasz nick, który widzą inni gracze.

Region - wybieramy region na którym znajduje się konto.

Język - z listy wybieramy język, najlepiej Polski lub Angielski.

Kategoria - wybieramy z listy Konto > Brakujące Statystyki.

Załącznik - jeżeli przygotowaliśmy szkic/obrazek (etc.) zamiast wierszyka, to tutaj go wklejamy.

Na sam koniec klikamy 'wyślij' i monitorujemy nasz e-mail podany przy rejestracji konta na stronie supportu. 

PS. RIOT zasila jakoś do maks. 90 RP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...