Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft by Zyczu

TymonicznyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Mam pytanie, pewnie ten temat był wielokrotnie poruszany ja tylko zadam pytanie.Mniej więcej chodzi oto iż znów wróciła do mnie ta niepewność w sprawie z tym keyloggerem. I  teraz moje pytanie brzmi : Czy ten Launcher jest nadal bezpieczny :P Może pytanie banalne ale ta niepewność...Zwracam się z tym do was ;)

Dziękuje jeśli odpowiecie na moje ,,pytanie'' :)

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Opublikowano

Osobiście stwierdzam że launcher jest bezpieczny dla graczy non-premium w 100%

Dla graczy premium muszę stwierdzić że nie mam już takiej pewności.

1. Jeśli grasz na tym launcherze bez używania swojego premium nie masz się czym martwić.

2. Jeśli grasz na tym launcherze używając swojego premium i logując się na nim swoim hasłem i loginem tutaj już bym zaczął myśleć.

3. Jeśli to drugie to polecam ci grać na launcherze premium bo nie wiem jaki jest sens grania na zyczu kontami premium ;)

Opublikowano

Osobiście stwierdzam że launcher jest bezpieczny dla graczy non-premium w 100%

Dla graczy premium muszę stwierdzić że nie mam już takiej pewności.

1. Jeśli grasz na tym launcherze bez używania swojego premium nie masz się czym martwić.

2. Jeśli grasz na tym launcherze używając swojego premium i logując się na nim swoim hasłem i loginem tutaj już bym zaczął myśleć.

3. Jeśli to drugie to polecam ci grać na launcherze premium bo nie wiem jaki jest sens grania na zyczu kontami premium ;)

Bardzo dziękuje, w tym przypadku nie mam premium czyli Launcher jest dla mnie w 100% bezpieczny. :D

u3hu.png

Pomogłem? Daj lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...