Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania.

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jeżeli kupiłem Twitcha już bardzo dawno temu jeszcze jak był za 6300 IP i dostał on teraz reworka to gdybym go zwrócił dostałbym pełną wartość ceny za którą go kupiłem i mógłbym go kupić jeszcze raz mając zaoszczędzone 3150 IP czy jednak zwrócą mi go za obecną jego cene czyli 3150 IP?

2. Jaka jest średnia cen reflinków na allegro za 1 konto? Widziałem za 1.10 zł a może było kiedyś jeszcze taniej? Pytam bo nie wiem czy czekać aż ktoś wystawi z bardzo niską ceną wtedy bym zaoszczędził kupując np. zamiast 75 za 93zł to kilkanaście kont więcej.

jp8p35.png
Opublikowano

Co do 1. to wydaje mi się, że gdybyś im napisał, że kupiłeś za 6300 to by ci tyle zwrócili.  (Czy twitch poważnie był kiedyś za 6300? ;o)

2. Cena wydaje się dobra, ale aż tyle refów ? Wiesz, że przez taka ilość Riot może się tobą zainteresować? Ja bym nie kupował więcej jak 50 

Opublikowano

Co do 1. to wydaje mi się, że gdybyś im napisał, że kupiłeś za 6300 to by ci tyle zwrócili.  (Czy twitch poważnie był kiedyś za 6300? ;o)

2. Cena wydaje się dobra, ale aż tyle refów ? Wiesz, że przez taka ilość Riot może się tobą zainteresować? Ja bym nie kupował więcej jak 50 

To znaczy mam 25 refów zrobione własnoręcznie i bardzo chciałbym te 100 dlatego kupiłbym 75 refów na allegro i już dałbym sobie z tym spokój.

PS: Nie chce mi się już samemu robić bo jeszcze te 25 to ok ale reszta jak myślę, że to dopiero 25% to kurwicy dostaje.

jp8p35.png
Opublikowano

Jeżeli do nich napiszesz, to zwrócą Ci Twitcha za cenę, za którą go kupiłeś. Co do refów, to osobiście nie polecam się bawić więcej niż 25, ponieważ RIOT może się Tobą zainteresować i wynikną z tego nieprzyjemne konsekwencje. 

Opublikowano

Jeżeli do nich napiszesz, to zwrócą Ci Twitcha za cenę, za którą go kupiłeś. Co do refów, to osobiście nie polecam się bawić więcej niż 25, ponieważ RIOT może się Tobą zainteresować i wynikną z tego nieprzyjemne konsekwencje. 

A są jakieś szanse, że z pośród 100 mln graczy zainteresują się takim bobem z silvera jak ja? xD Żeby mnie nakryli musiałby ktoś na mnie donieść innej opcji nie ma.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...