Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Propozycje] Plugin na gildie

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Prosiłbym chętnych aby wypowiedzieli się czego by oczekiwali w pluginie na gildie, po zebraniu wszystkich postów może coś zrobie ;) oczywiście nie ukrywam że plugin na gildie do skompilowany plugin i o bug nie ciężko.

Przykład:

1. Czat Gildii

2. Opcja itemków za gildie

3. Opcja jakaś tam ;)

4. Myślałem też o takim sklepie z fajnymi efektami że gildia może sobie coś kupić za punkty np jakiegoś swojego Smoka albo coś

5. Myślałem też o klasach w gildii np łucznik rycerz ;)

Czekam na wasze propozycje

Opublikowano

Wszystkie te przykłady które wymieniłeś w zupełności wystarcza. Większość osób pewnie i tak nie będzie korzystała z tych dodatkowych komend.

Opublikowano

Ja ci mowie. Zrob taki plugin jak na skkf, Skyen, MCHC. W dzisiejszych czasach ciezko o taki plugin za darmo. Wszyscy co zrobili pluginy na gildie na MPC to jest pelno minusow. UltimaGuild nick ucina jak sie zalozy gildie albo za blisko spawna sie jest to itemy zabiera a gildii nie robi. Zrob plugin w ktorym nicki beda ogarniete nie bedzie ucinac itp. i Sojusze kolor nickow. I czat to samo. No i oczywiscie opszerny config. Jak zrobisz cos takiego masz wielkiego + i uzytkownicy cie POKOCHAJA :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...