Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to możliwe?

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem film nervariena na yt twisted fatem gdzie po wygranej miał 91 lp gold 3, zobaczyłem jego historie gier po tfie zagrał rankeda fizem i już ma gold 1!?!?!??

Opublikowano

Najwyraźniej miał wysokie MMR i po awansie dało go 2 dywizje dalej.

ale nie rozumiesz ze nie miał serii? wygrał twisted fatem po grze miał 91 pkt. czyli po tej grze gdzie grał fizem powinien mieć dopiero serie a już gold 1..

Opublikowano

On wygrywa wszystko na tym koncie więc jest to bardzo możliwe, że przeskoczył o 2 dywizje. On dostaje po 30 lp lub więcej za wygraną wiec nie ma się co dziwić ;)

Opublikowano

a nie wpadłeś na pomysł że film mógł wcześniej nagrać a dopiero wrzucić

wyjdz z tego froum wróć do szkoły naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero mozesz się tutaj wypowiadać.

nie rozumiem, nie widziałem, że mając 91 lp przy takim mmr starczyło mu wygrać jednego rankeda zeby ominąć serie i wbić do golda 1 :OOO

Opublikowano

To jest Nervarien Challanger S3 i S4 na smurfie robi road to Challanger z brązu V nie dziw się ma 31 wygranych i tylko 3 przegrane rankedy więc ma Z@jebiste mmr , był już kiedyś taki temat że jak się ma się takie mmr jak Nerva to bez serii do wyższej dywizji można odrazu do niej przeskoczyć a z takim mmr oczywiście przeskakuje się o 2 dywizje . Dodam jeszcze że dostaje po 31 LP za mecz więc 4 wygrane rankedy i jest 2 dywizje wyżej a dla Challagera to nie duże wyzwanie ;) Dziękuje pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...