Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Grać z Ciam Ciamem ! CiamCiamBigos

KukiMT2 Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mnie nie posłuchacie to przez takich jak on S.K.I.L.L to nie jest nic warte ! Ja ludzie wiem o grałem z nim nie pierwszy raz i nie ostatni ! Takich ludzi jak on powini likwidować ! 

Tacy ludzie jeśli dalej bedą to nic nam nie pozostanie jak samemu grac na hackach ! 

Takich jak on wieszamy za jaja ! i do pieca !

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Hahahahha :D CiamCiam Był, Jest i Będzie czysty :) Za to gracz"Kopytka" sprawdzał wszystkie hacki Fatal.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na szybko pisałem bo aktualnie gram CW :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Nie jest czysty on nadal gra ! nienawidze go 

Po co takie dzieci jak on są ! !!!! mam dowody na niego... przepraszam administracje za to że spamuje 

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Znamy się? Jak masz jakieś ciekawe dowody to proszę o zaprezentowanie ich bo sam jestem ciekaw :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...