Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestation: Survivor Stories ESP

hiperpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem ESP do ISS (Infestation: Survivor Srories). Gram na tym ESP i banuje mnie Punk Buster z powodem: "MULTIHACK" na 2880 min. Moi koledzy grają na tym samym ESP bez żadnych problemów. Ostatnio nawet przeinstalowałem System. I nadal mnie wywala.

Co może być powodem takiego banowania?

Jak rozwiązać ten problem?

PROSZĘ O POMOC!

Opublikowano

Tak gram na ESP już mnie wiele razy wywalało i nie dostałem jeszcze bana.

Gram na tym cheacie już z 3 tygodnie dziennnie wywala mnie po 2 razy i nie dostałem jeszcze bana.

Opublikowano

Ale jak wchodzisz na byle jaki serwer to odrazu bana dostajesz tak? Bo są także bany na dany serwer i 2800min zalicza jako jeden dzień , czyli ban na jeden dzień na serwerze. Ja tak przynajmniej mam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Gdy wchodze na serwer pogram różnie ok 15min-1h. Tak mam bany tylko na 2 dzień ale dostane za takie bany perma na konto?

PS. 2880 min to 2 dni ^^

Opublikowano

Mam dwa konta po 20zł paysafecard jak coś :> (Steam gift)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ale wiecie czemu mnie PunkBuster kickuje na 2880 min? moi koledzy grają bez problemu na tym ESP.

To że oni grają to nie znaczy że  ty też

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...