Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream - DROGA OD SILVERA DO DIAMENTU! Zapraszam!

STaJleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra to mało powiedziane.Jinx 20 minuta 90 farmy ? Racz Pan żartować,do tego takie ściny że nie wiem w ogóle co się dzieję.Nie polecam.

Opublikowano

Po co mi farma na dywizji, gdzie mogę farmic kille? ;)

Cofnij się do Bronze skoro nie rozumiesz,Farma to podstawa ADC.Kille dochodzą przy okazji,ale główny cel ADC to chyba aby wycarrował grę/pushnał.

Opublikowano

dobra, to trzeba było oglądać co zrobiłem jinx ile razy quadre i jakie miałem staty(nie licząc farmy tylko kille) to jest silver IV więc prawie bronze, więc na jaki chuj mi 180 farmy w 20 minucie, czy tam 150 nie wiem jakie są standardy dokładnie, skoro mogę napierdolić 25 killi(tak jak teraz) i rozjebać grę? :)

Sora za wulgaryzmy, ale wkurza mnie takie coś, wejdę do platyny to się będę martwił o prawidłowe granie, to jest DROGA od silvera do wyżej pozycji, więc na tej niższej będzie po prostu sieczka z zabijaniem.

Pozdrawiam i zapraszam kumatych na stream dzisiaj do 15.00 później od 18 do rana!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popraw jakość ziomek bo kawadrat, lol to nie wymagająca gra nie potrzepujesz nie wiadomo jakiego sprzętu by to uciągnąć, pozdro.  

NE8h1XT.png

Opublikowano

Spoko ziomeczku, po meczu postaram się poprawić jakość, kompa mam dość słabego, net dobry ale komp poracha. Aż tak źle jest? Zacina się czy po prostu kwadratowy gold leci? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spoko ziomeczku, po meczu postaram się poprawić jakość, kompa mam dość słabego, net dobry ale komp poracha. Aż tak źle jest? Zacina się czy po prostu kwadratowy gold leci? :D

Kwadrat jak kwadrat 2 czarne paski po bokach nie wiem czy to twój monitor czy karta graficzna, ale najlepiej jest ustawić na 16:9 rozdzielczość, chodź nie wiem czy tam opłaca się coś zmieniać, pewnie masz na maxa, bo standardowo się dopasowuje -.- warto by było zainwestować w nowy sprzęt, jeśli te streamy na poważnie bierzesz :) 

NE8h1XT.png

Opublikowano

Nie biorę streamowania na poważnie, to raczej jest moje hobby i będę to robił w wolnych chwilach.

Jutro kamerka mi przyjdzie, a nowy sprzęt będzie niebawem może ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...