Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 28/04 Nagrody za sezon 2014, nerfy flary

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo cudo pantheon. Instabuy :D

p.s Dlaczego polskich graczy nie moge odpalić ani na google chrome, ani na IE ? Wywala mi errora ? Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Ale mi to nerf flary xDDD. Ten nerf zaboli tylko champy co nie mają w skillach atk speedu. Taki Xin czy Nocturne nadal będą na propsie. Taki Xin w late ma ~2.20 atk speedu robiąc jedynie flarkę i botrka.

Ogólnie rzecz biorąc to ten nerf to prawie jak buff dla Xina bo więcej dmg może wytrzepać jak na moje oko.

Opublikowano

Skin do Pantheona jest ładny, lecz uważam, że sama postać po niektórymi względami powinna zostać znerfiona. Jeżeli chodzi o nerf flary, to bardzo dobrze, że coś z nią robią, ponieważ aktualnie przedmiot jest trochę zbyt "OP". 

Ciekawią mnie nagrody, które zostały tam przedstawione.

Opublikowano

Skin do Pantheona jest ładny, lecz uważam, że sama postać po niektórymi względami powinna zostać znerfiona. Jeżeli chodzi o nerf flary, to bardzo dobrze, że coś z nią robią, ponieważ aktualnie przedmiot jest trochę zbyt "OP". 

Ciekawią mnie nagrody, które zostały tam przedstawione.

Nagrody to z tego co widzę to samo co za s3. Tylko ciekawe jakiego champa + skórke dadzą. Liczyłbym na np Zaca + nowa skórka.

Opublikowano

Pantheon Skin mocny, nerfy też spoko, zmiany w nagrodach całkiem niezłe. Jestem ciekaw, jak to wypali i czy w ogóle. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy tylko mi nie podoba się ten skin do Pantheona? Tzn wygląd wizualny fajny ale animacje skilli jakby zjebane, np. gdy ultuje to jest tylko 1 skrzydło smoka i to jakoś tak z boku, albo np. to Q ten ogień za tą dzidą leci jakoś tak dziwnie z boku

Opublikowano

W dupie mam to...

Gdzie ten skin do Syndry bo miał wyjść z Fizzem a go do teraz nie ma ;c

Syndra już jest ze skinami SKT T1 w grze. W nastepnym patchu (4.17) będą do kupienia.

jp8p35.png
Opublikowano

Na Syndrę jeszcze trochę poczekasz.

Pantheon świetny ART, całkiem fajny system nagród, zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

O co chodzi z tymi nagrodami? Jestem teraz w tym sezonie w Silver V, to coś dostanę? wytłumaczy ktoś? dam like

Za każdą dywizję soloq + team ranked dostajesz odpowiednie nagrody, w zależności oczywiście od osiągniętej dywizji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No co ty. Chodzi mi o to jak się te punkty zdobywa.

Wygrywać teamowe rankedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...