Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Silvera 5 do b1 potem b2

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam to w tym temacie przez kuzyna dotarłem do b2 i teraz musze się z tego wydostać..

Mam zamiar grać na midzie zedem narazie mam 2 many Ez i Zed

Ciężko samemu grać więc szukam kogoś kto jest w miare ogarnięty i nie ma b5 tylko jakiś s5 b1 b2

Czemu ciężko? Często trafiają się trollle albo Jak ja to nazywam 'Nuby"

Prosze o przeniesienie jeśli w złym dziale

Opublikowano

W jakim celu to piszesz? Nie jest ciężko!  W Bronzie samemu możesz wygrywać gry. Daj z siebie 200% i chill. Nie denerwuj się. To jest łatwiejsze niż Ci się wydaje :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@up może i tak tylko ,że jak gram adc [ezreal] Skończyłem z nim a to przez graczy lola czemu? bo zawsze jak gram rankeda ezrealem mam na supporcie..... Albo  double adc albo Tryndamere albo kassadina albo jakieś inne assasyny... dlatego przeniosłem się na zeda by carrować linie mida ale nadal ktoś musi feedowac i spadam o dywizje niżej ... a pozatym gdy team zacznie flame to 3 gracze zawsze feedują w ostatniej chwili ...

Dlatego ten temat

Opublikowano

Mainuj ryze ,zainstaluj bola i proste skrypty , idz na topa , keruj , jak grasz na jungli to gankuj i pomagaj , nie flameuj , jak grasz midem to gankuj , nie diveuj , staraj się nie feedować 

Opublikowano

Mainuj ryze ,zainstaluj bola i proste skrypty , idz na topa , keruj , jak grasz na jungli to gankuj i pomagaj , nie flameuj , jak grasz midem to gankuj , nie diveuj , staraj się nie feedować 

Wybacz ale nie lubie chejtować staram się sam nauczyć się grać a nie z wspomagaczami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...