Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sejfy | Kusze

Hienas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze pytanie, ostatnio strzeliłem do kolesia z kuszy,(trafiłem w głowę), koleś się schował za drzewko napisał "noob with VSS" i się lognął. Ile kusza ma dmg?
Drugie pytanie: Czy to prawda, że gdy postawie sejf, to przy czyszczeniu serwerów, sejf mi znika?(Znika całkowicie)? Co ile są czyszczenia serwerów
Trzecie pytanie: 3 tygodnie nie używania sejfu = sejf sam znika. Czy używanie sejfu to tylko otwieranie go? Czy musze coś do niego wkładać/brać?(czysta ciekawość)

Opublikowano

1. Strzelałeś pewnie z dużej odległości, a on był bez klaty i hełmu. Nie słyszał strzału to myślał, że go vss trafiła. Zakładając, że nie miał skill tree to przy trafieniu w głowę mógl to troszkę odczuć. Prawdopodobnie 1 dodatkowy strzał i by leżał.

2. Nikt nie czyści serwerów. No chyba, że zmieniana jest mapa, albo dodawane są budynki, więc wtedy, albo lockery wracają do globala lub po prostu znikają, ale to po ich nieużywaniu.

3. Tak. Używanie sejfu to tylko jego otwieranie. Możesz mieć sejf pusty i wystarczy, że będziesz go odświeżał przez otwieranie go.

Opublikowano

1. Bo kusza ma duży dmg, jeśli się nie ma hełmu i nawet Hardeneda to nawet na hita w głowę może zabić.

2. Nie, locker nie znika chyba że się jego nie uzywa. Nawet po czyszczeniu serwerów

3. Tylko jak otworzysz to już zalicza

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...