Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do nagrywania gier

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Tak jak w temacie.
Chciałbym spytać jakim programem nagrywać najlepiej filmiki na YT np. LoL ale też CS itd
Tak samo chciałbym się spytać jak ustawić dobrze, Open Broadcaster Software do Stream'owania by nie było lagów i ścięć u mnie jak u "widzów"
Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Tak, tak, tak.
Jakbyście podali linki do programów i DOBREGO poradnika co i jak z tym ustawieniem to już wgl będę w niebie ;)

Opublikowano

Szukaj sam. Czego wszyscy czekają na gotowe? W necie jest tego pełno. Do tego nie wspierany piractwa, a większość dobrych programów jest płatne. Obsługę musisz sobie ogarnąć co gdzie jest itd.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Co do nagrywania YT to zdecydowanie program Action!

A do stream'owania polecam OBS'a. :)

Opublikowano

Co do nagrywania YT to zdecydowanie program Action!

A do stream'owania polecam OBS'a. :)

To, że OBS to ino wiem lecz nie wiem jak skonfigurować poprawnie gdyż ściny są ;o

Opublikowano

To, że OBS to ino wiem lecz nie wiem jak skonfigurować poprawnie gdyż ściny są ;o

Wujek Google, YouTube ew. zapytaj jakiegoś streamer'a jak ma ustawione :)

Opublikowano

Polecam frapsa. Do zwykłego nagrywania ci wystarczy. Zawsze możesz sobie zrobić miejsce na komputerze na klipy z filmami.

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę że wielu się zna. Legalnie to zdecydowanie Mirilis Action! do nagrywania, strumieniować też można, ale jest to dodatkowo płatne. Fraps też może być, ale są to stracone pieniążki moim zdaniem bo programik troszkę skąpo przyodziany w opcje, lepszy już jest Dxtory.

Polecam Mirilis Action , Camtasia Studio ,Fraps nagrywane filmiki nim za duzo waza . Pozdrawiam

To mój dysk ma ponad 2500 kg tak? O Kur** To jestem jak Pudzian, tylko dziwne że mam na wadze jakoś może z 8kg obudowa z zawartością.

PLIK MA ROZMIAR!!! PLIK NIC NIE WAŻY!

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Widzę że wielu się zna. Legalnie to zdecydowanie Mirilis Action! do nagrywania, strumieniować też można, ale jest to dodatkowo płatne. Fraps też może być, ale są to stracone pieniążki moim zdaniem bo programik troszkę skąpo przyodziany w opcje, lepszy już jest Dxtory.

To mój dysk ma ponad 2500 kg tak? O Kur** To jestem jak Pudzian, tylko dziwne że mam na wadze jakoś może z 8kg obudowa z zawartością.

PLIK MA ROZMIAR!!! PLIK NIC NIE WAŻY!

Mirillis Action jest płatny, więc czemu piszesz "legalnie" ?

Ja polecam Camtasie, lub Mirillis jeśli masz zamiar zakupić licencje.

To są jedyne dwa programy które są warte polecenia:

-Bardzo dobra jakość;

-Rozmiar pliku bardzo mały;

-W Camtasi przy okazji będziesz mógł odrazu zrenderować nagranie;

-Cena nie jest strasznie wygórowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...