Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - nie działające premium.

TheNukulZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,kupiłem premium do minecraftaa jakoś w styczniu.Potem miałem przerwe i teraz chcę się zalogować a tutaj Wielcome player (a nie mój nick) i mogę grać tylko w demo.Możecie mi napisać o co chodzi?

Opublikowano

wyloguj się i zaloguj ponownie(PS jak nie zadziała to powiedz jaką masz wersję launchera bo teraz mojang zmienia systemy logowania)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Hym ale to teoretycznie nie możliwe zeby kod zakupiony na minecraft.net mógł ci gdzieś wyparować, poszukaj na mojangu jakiejś strony pomocy, zobacz tez w opcje na stronie mojangu po zalogowaniu czy masz ustawiony nick bo to tez od tego może być

Opublikowano

Mojang zmieniał system, trzeba zalogować się przez e-mail'a. Wejdź na mojang.com i w logowaniu wpisz hasło i e-maila, mi pomogło :)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

@UP2 Dzięki za op. Aczkolwiek gdy loguje się na mojang.com nic mi to nie daje,tzn. i tak pokazuje że nie mam premmki

Opublikowano

Hym no to poszujkaj jakiejś pomocy technicznej u nich i napisz bo to strasznie dziwne że znikło oryginalne konto premium, nikt nie miał dostepu do twojego konta poza tobą ?

Opublikowano

Ozkan nie wiem czemu go polecasz . Po 1. Nie możesz instalować swoich modów . Po2. Nie jest premium po 3. Są liczne błędy choć ze zmianą na starsze niż 1.6.4

Opublikowano

zmień launchera polecam by Zyczu 

to gówno jest zawirusowane.

jedynie co ci zostało to kontakt z supportem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zgadzam się z powyższym postem.

Zyczu ma keyloggera.

I lepiej zgłosić ten problem obsłudze Mojangu, oni będą wiedzieli najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...