Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z czym sie je? SAC, VIP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od kilku dni siedzę tutaj i przekopuje forum również i na oficjalnym bol'a. Mianowicie mam problem i najwidoczniej nie ogarnę tego bez waszej pomocy. 

Przejdźmy do sedna problemu. 

Mam BoL'a VIP, wgrałem sobie script SAC. I teraz tutaj moje problemy się zaczynają nie umiem go ustawić. Nie znalazłem, żadnej instrukcji co do czego służy itp. 

Jedynie co wiem to na "X" jest last hit i to wszystko. Nie mam pojęcia do czego służą inne opcje, ewentualnie które są jeszcze przydatne. Pisaliście też coś o omijaniu skill shot'ów przeciwnika, czy w tym programie można to ustawić? Jeśli tak proszę o pomoc. Jak są jeszcze inne opcje to do czego one służą. 

Jeśli ktoś byłby chętny pomóc to z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skrypt do omijania skilli nazywa się Freaking Good Evade. Instalujesz go tak SAC.

W Sac:

X - last hit

V - push

C - last hit + harras przeciwnika

Aby SAC wykonywał za Ciebie combo potrzebujesm pluginu do danej postaci :)

Opublikowano

Ok, dzięki. No faktycznie jest tak jak napisałeś. Co do Freaking Good Evade, to jest już stary i nie działa tak piszą na BOL'u bo ten gość już tego nie update'uje, chyba że się mylę? 
A te pluginy są darmowe czy jak i też je na BoL'u ściągnę?? Nie widzę żadnych tematów z czymś takim? 

Jeszcze raz wielkie dzięki Brex123 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...