Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Karma

watala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie jest naprawdę ciekawą postacią z unikalną i potrafiacą się dopasować do każdego teamu mechaniką. Na 6lvl bez żadnych itemów pod ap potrafi wyciągnąć wysoki dmg z q+ult. Świetnie nadaje się do roli supporta, middera, a nawet dobrze radzi sobie na topie przeciwko tankom. Pomimo jej zalet jest trudnym championem więc wymaga czasu do jej opanowania.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Rework odpada, ponieważ już go otrzymała - co do nerfów, to myślę, że na razie nie szykują się żadne w jej stronę.

Karma to ciężki, a zarazem potężny champion, ponieważ jej umiejętności wymagają wprawy. Posiada boosta do MS, shielda i uleczenie przez co nadaje się także na rolę supporta, zaś jej przeogromny DMG (naprawdę - jest ogromny) pozwala dopasować się do teamu jako czempion grający na midzie. 

Polecam. ;)

Opublikowano

Polecam Karmę, bo przy dłuższym graniu można zobaczyć, że Karma jest bardzo dobra jako suport do innych. Często grając Karmą, miałem staty pod koniec meczu 0/0/15 (asysty róźnie, podałem ogólnie) Bariera, którą może rzucać na swoich sojuszników i na siebie, przy maksymalnym ulepszeniu jest naprawdę bardzo silna.

Opublikowano

Rework był jakieś kilka miesięcy temu, także wątpię żeby do kolejnego doszło, co do nerfów, to wydaję mi się iż Karma jest bardzo zbalansowaną postacią i raczej do nich nie dojdzie. Jej mechanika nie jest łatwa dlatego aby opanować ją do jakiegoś wyższego poziomu będziesz musiał dużo trenować aczkolwiek warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...