Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić opcje stream w Open Browcaster Software?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy z moim internetem moge streamowac? Internet mam niestety nienajlepszy, czego o samym komputerze nei moge powiedziec. Nie znam szczegolow, ale tak mi sie zdaje, jesli taki nfs most wanted (2012) chodzi na ponad przecietnych, to nie moze byc zle.

Jeśli sie da, to podajcie jakie ustawienia dac, cos tam probowalem ale nie umiaelm jakos dobrze ustawic :P
Opublikowano

Z takim uploadem? W życiu. 

Czy z moim internetem moge streamowac? Internet mam niestety nienajgorszy, czego o samym komputerze nei moge powiedziec. Nie znam szczegolow, ale tak mi sie zdaje, jesli taki nfs most wanted (2012) chodzi na ponad przecietnych, to nie moze byc zle.

Jeśli sie da, to podajcie jakie ustawienia dac, cos tam probowalem ale nie umiaelm jakos dobrze ustawic :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Omg. Nie ma rzeczy niemozliwych. Poprostu chce by nie zamulalo mocno, moga byc nawet lekkie zwiechy, ale nie mowcie k*@$a ze sie nie da.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...