Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz, jak szybko wyjść ? pomocy PILNE

Zyzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakieś poł roku znajduje się w Brązie i nie wiem jak wyjść z tego piekła.

Chodzę często jak support pod AP i przegrywam, to mnie wkurwia i to bardzo soł macz. 

Czasami jak się wkurwię to wychodzę i zostawiam mój team na pastwę mojego kutasa. 

Pomożecie mi wyjść z bronzu ? bo nie potrafie A JAK NIE POMORZECIE TO WAS ZAJEBIE I WASZE MATKI TEZ

Opublikowano

Ogolnie to z tego co czytam jestes znacznie ponad poziom Brazu , gdybys jeszcze troche potrenowal te wychodzenie z gry to sadze ze szanse twoje jak i twojego teamu beda wieksze i wyjdziesz z brazu lada moment

Opublikowano

Przestać przekliknać i wychodzisz z gier bo inaczej nie wyjdziesz z żadnej dywizji, przestań możę grać przez kilak dni odpocznij sobię chwilę,

Może zasługujesz na tą dywizję za kolejne pół roku może będziesz w ukochanych silverze lecz teraz twoje umiejętności nie są wystarczające.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wyjście z Bronze jest banalne. Jeśli nie potrafisz to nie zasługujesz na nic więcej.

W Bronzie samemu można wygrywać gry. Wystarczy jedynie zmienić podejście i nie być typowym 'polaczkiem'. Czyli kimś kto trolluje, rage'uje, flame'uje.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka widac ze nigdy nie wyjdziesz z bronzu. Flame+RageQuit to potem nie placz na forum ze nie mozesz wyjsc z niego jak sam prezentujesz poziom takiego wlasniego bronza

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Widzę że mi nie pomagacie, chyba będę musiał wsiąść do mojego BMW i zabrać kose i was rozjebać wszystkich

KURWY JEBANE PODAWAĆ ADRESY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...