Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chlopak

Daniel774411

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kolegą z klasy! Proszę o pomoc! Może opowiem od początku. Jestem w 2 gimnazjum. W październiku pojechalismy na wycieczkę w góry. Mój kolega z klasy wziął sobie pokój ze mną. I tu zaczuna się historia! Kiedy kładlismy się spać (nie powiem wypilismy trochę piw wczesniej) on rozebrał sie się do goła i tak paradował po pokoju bez niczego w mojej obecnosci. Tak nawiasem mówiąc nie mam nic przeciw temu! Ale sytuacja rozwinęła się później. Kiedy spałem on przyszedł do mojego łóżka. No i nie wiem jak mam to powiedzieć... wszedł pod kołdrę i wyciągnął mojego ptaszka z bokserek. Jaszcze wtedy spałem. Zaczął się nim bawić i brać do ust (wtedy się obudziłem). Nie wiedziałem co mam zrobić i niestety ale nic nie zrobiłem! Podniecił mnie tak, że mój ptak stał na bacznisć. Lizał mi jądra, sciągał napletek i lizał całego penisa. Brał go do ust aż po samą nasadę. Nie powiem ale mnie to bardzo podniecało (a zaznacze, że nie jestem gejem co prawda nie mam obecnie dziewczyny ale on miał) Podnieciłem się strasznie!!! No i stało się, nie wytrzymałem, podniecenie moje osiągnęło szczyt! Tak się podnieciłem, że spusciłem mu się prosto do buzi! Mało tego mój wytrysk był tak intensywny a on wszystko połknął! Sperma wyciekała cały czas z mojego penisa a on ją lizał i połykał. Ja nie odezwałem się ani słowem. Jak skończył to wstał z mojego łóżka ja by nic się nie stało i poszedł do swojego. Na drugi dzień udawał, że nic się nie stało chociaż widział,że ja wiem o co chodzi. Więc postanowiłem go zapytać co to miało znaczyć wczorajszej nocy. Odpowiedział mi, że chciał tylko zobaczyć jak to jest z chłopakiem. Zapytałem wtedy co z jego dziewczyną, a on odparł, że o niczym się nie dowie. No ale problem się powtórzył. Ostatno zerwał z dziewczyną (nawiasem mówiąc fajna laska i nie wiem jak mógł to zrobić bo wszyscy w klasie mu jej zazdroscili) i zaproponował mi że by chciał powtórzyć to co było w górach! Ja w tej sytuacji nie wiem jak mam się zachować. Odpowiedziałem mu, że się zastanowie. Ale tak na prawdę nie wiem co mam mysleć? Czy on jest gejem? A co ze mną? Jak ja mam go traktować? Jak mam się zachować? Co robić??? Pomóżcie!!!

Opublikowano

Tak! wszystko by było dobrze ale on cały czas mi proponuje spotkanie u niego w domu! I wiem co ma na mysli! Chce doprowadzić do tego co było w górach. A ja nie wiem co mam robić??? Czy mu odmówić? Czy się zgodzić? Nie wiem co on zrobi ja dojdzie do spotkania! Co mam robić poradzcie???

Opublikowano

NitroCharge Ale co masz na mysli, że sam bys chciał tak spróbować??? Co konkretnie bys chciał, żeby Ci obciągnął czy Ty jemu, czy może cos więcej? Ja nigdy nie miałem takich doswiadczeń i się troche boje. Nie wiem po prostu co z tego wyjdzie! Mam podobne doswiadczenia co Dami90x, tzn., nie mam obecnie dziewczyny ale miałem i ona nie chciała mi robić loda. Twierdziła, że ją to obrzydza, że sperma i owłosiony penis to w ogóle cos obrzydliwego. Ja nie ukrywam zawsze chciałem spróbować seksu oralnego ale z dziewczyną. No niestety wyszło inaczej stało to się z kolegą. No nie wiem jak to powiedzieć ale nie doznałem nigdy takiego uczucia, tzn, bardzo było to przyjemne, po prostu podobało mi się! Czy mam zrobić tak samo jak Ken1985, mieć dziewczynę i kolegę dla przyjemnosci? Wydaje mi się to trochę nieuczciwe wobec niego! Co mam mu powiedzieć, że jest mi przyjemnie jak mi robi loda i to wszystko?! A może nim kierują jakies większe uczucia i co wtedy? Rozmawiałem z nim i powiedział, że nie jest gejem ale jaka jest prawda..., kto to może wiedzieć. Może wstydził się mi przyznać?! Masakra sam już nie wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...