Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejmę się pomocy przy serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie:

Nazywam się Patryk i mam 16. Może niektórych zniechęci mój wiek ale jak na 16 lat uważam, że jestem ogarnięty i że tak powiem bardziej dorosły niż moi rówieśnicy. Uważam się za osobę rzetelną i pomocną. Interesuje się informatyką (znam ANSI C) i przedmiotami ścisłymi. Ale lubie również czasami się "odmóżdzyć" i pograć w coś.

Staż:

W metka gram od niepamiętnych czasów. Jakieś 4 może 5 lat. Moja historia zawiera wątki związane z serwerem globalnym ale również przewineło się wiele privów. Doświadczenie jako GM mam średnie. Pare serwerów hamachi z kolegami. Byłem testerem globala, ale to niezbyt istotne, ponieważ była to otwarta beta.

Kandydatura:

Poszukuje stanowiska jako GM/TESTER. Jak mówiłem wyżej mam jakieś doświadczenie. Jestem osobą dyspozycyjną zwłaszcza teraz jak już napisałem egzaminy. Zmieni się to od września, ale to jeszcze pare miesięcy. Co do umiejętności edycji plików ro jest tym śrenio, ponieważ coś tam zrobię ale zajmie mi to chwilę. Mogę się podjąć organizacji eventów itp.

Kontakt:

Mam mikrofon, skype, mogę używać ts-a, posiadam gg, pw forum.

Oczekiwania:

Serwer dedykowany ew. hamachi.

Jeżeli kogoś interesuje moja kandydatura to proszę o PW na forum podam gg i inne namiary

Opublikowano

Byłem testerem globala, ale to niezbyt istotne, ponieważ była to otwarta beta. ? dowaliłeś teraz człowieku nie polecam .

Cyrk.png

Opublikowano

Byłem testerem globala, ale to niezbyt istotne, ponieważ była to otwarta beta. ? dowaliłeś teraz człowieku nie polecam .

Co Ci tutaj nie pasuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...