Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kassadin. Dalej op ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Myślałem nad kupnem kassadina szczególnie teraz jak dostał te op buffy -.- Zazwyczaj jak gram mida i go widzę mam ciężko, ale z czasem daje rade go ubić. Łatwo mi idzie Yasuo na niego, ale jestem w silverze =częste noby, które naprawdę mają ciężko go zabić i ja to widzę. Op ucieczka, bariera (na ap champy rozkurwia) i ten dmg z dupy. On jest dalej chyba op ;v... Ja, który przez wielu znajomych jestem uważany za całkiem dobrego gracza (pewnie dlatego, że 4 kolegom pomogłem wyjśc z bronza gdzie ja jeszcze siedziałem :D ), ale mniejsza. Mówią, że gram całkiem dobrze. Więc jakie problemy muszą mieć te nóbki z silvera. Widziałem u kolegi (Serba) jak miał 8rankedów pod rząd nim wygranych :O:O:O. No jak ! I tu pytanie.: On dalej jest taki op jak kiedyś i czy warto go kupić ?

Opublikowano

Postaram sie szybko i na temat: Kassadin zawdzięczał swoje "OP" Silencowi i jego true DMG, które teraz stracił, więc wniosek jest prosty - już nie jest taki OP jak kiedys, lecz mimo tego warto nim grać, bo umiejętne wykorzystanie jego potencjału nadal pozostawia po sobie ślady.

Opublikowano

Stracił silence z Q ale ma bariere na MR i ostatnio zwiększyli mu przelicziki AP co lv.Moim zdaniem mimo tego że jest słabszy niż kiedyś dalej jest warty uwagi, chociaż w tej chwili jest tak szeroki zakres pick'u na midzie że można wybrać coś lepszego;>.

Opublikowano

Z tym, że on prawie nie pada... Chyba, że dostanie sryliard cc na morde to może, a jak nie to: FLASH i ma 60% na ucieczke, a jak nie to ult co 6sec (?)... I ta bariera... Grałem nim u kumpla raz przeciwko orianie. Ona nie miała życia, a ja pierwszy raz nim grałem ?! Zanim dostałem z jej Q zdążyłem rzucić swoje Q i mieć bariere na prawie całe jej combo. No kurde... 

Opublikowano

Kassadin jest świetnym championem. Ale racja, nie jest już taki OP jak kiedyś. Aktualnie są lepsze picki na Mida.

Ale skoro dostał buffy to kto wie. Może wróci do łask ;)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kassadin dalej jest spoko, ale nie zawsze. Na mida często się bierze assasinów którzy powinni ściągnąć przeciwne carry na combo, wyjątkiem jest lulu czy raka. Problemem Kassadina jest to, że nie posiada on wystarczającego bursta w late. Jeśli będziesz miał dobry team comp i dobrze się wypozycjonujesz wchodząc i wychodząc z przeciwnika możesz naprawdę dużo zdziałać :>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...